09 Νοεμβρίου 2018

Τέλος ο Φουρθιώτης από το Open -Εχασε τη δίκη, τον έδιωξαν από το κανάλι

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», από το «Open».

Ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού και έτσι λύεται η συνεργασία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

«Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Τι συνέβη

Η τελευταία σύμβαση που είχε υπογράψει ο Μένιος Φουρθιώτης με το κανάλι (τότε Epsilon TV) ήταν τον Αύγουστο του 2017. Τέσσερις ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης του, ο σταθμός άλλαξε χέρια, περνώντας στην Dimera και στον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως υποστήριξε η πλευρά της Dimera, η ίδια ενημερώθηκε για την παράταση της σύμβασης του παρουσιαστή τον περασμένο Απρίλιο, όταν η ίδια θέλησε να προχωρήσει στην καταγγελία της, με την πλευρά του παρουσιαστή να υποστηρίζει ότι η σύμβαση τελούσε σε γνώση της νέας ιδιοκτησίας. Ετσι, προσέφυγε κατά του καναλιού στη δικαιοσύνη. Το καλοκαίρι με προσωρινή διαταγή κέρδισε την παραμονή του ως και και το φθινόπωρο που θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Ετσι, συνέχισε να κάνει κανονικά τις εκπομπές του μέχρι και πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, καθώς το κανάλι άλλαξε όνομα (Οpen TV) και μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις, μαζί μετακόμισε και ο Μένιος Φουρθιώτης σε νέο, τεράστιο και υπερσύγχρονο πλατό.

Ωστόσο, η δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδόθηκε τώρα, ήταν κατά του παρουσιαστή, λύνοντας τα χέρια της διοίκησης του καναλιού που όπως επιθυμούσε από καιρό διέκοψε τη συνεργασία με τον παρουσιαστή.

Ετσι, πλέον, ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από το Οpen TV.

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού καθώς αγόρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη, τον Πάρτυ FM, αντί ποσού 240.000 ευρώ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.