30 Νοεμβρίου 2018

Νοέλ Κούτρα: Η Ελληνοτσέχα που συνδυάζει ταλέντο και ομορφιά (pics)

Η Νοέλ, μεγαλωμένη σε επιχειρηματική οικογένεια, από μικρή είχε όνειρο να γίνει σχεδιάστρια μόδας, αλλά την κέρδισε το μόντελινγκ.

Η πανέμορφη Noëlle Koutra είναι Ελληνοτσέχα, με μπαμπά Έλληνα επιχειρηματία και μητέρα Τσέχα παιδίατρο.

Εκείνη είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός και των δύο με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη ομορφιά.

Περιζήτητη ως μοντέλο, με ευρωπαϊκή αναγνώριση, πρωτοεμφανιζόμενη ως ηθοποιός, αλλά με κρυφό στόχο να γίνει σχεδιάστρια μόδας, η Noëlle σκοπεύει να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Φωτογραφίζεται με άνεση τοπ μόντελ για μεγάλα ξένα περιοδικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών πρακτορείων που της προσφέρουν δελεαστικά συμβόλαια συνεργασίας. Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό.

View this post on Instagram

 Η Νοέλ, μεγαλωμένη σε επιχειρηματική οικογένεια, από μικρή είχε όνειρο να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Σήμερα, 26 ετών, εξομολογείται ότι ποτέ δεν μπήκε στον πειρασμό να σπουδάσει κάτι άλλο πέρα από Σχέδιο Μόδας.
View this post on Instagram
-->

 Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχαμε διαβάσει ότι: «Τελειώνοντας το σχολείο έδωσα εξετάσεις στη Σχολή Βελουδάκη, όπου και φοίτησα. Ξεκίνησα την πορεία μου στον επαγγελματικό στίβο ως μοντέλο προκειμένου να γνωρίσω τον χώρο της μόδας από ένα άλλο πρίσμα και να βγάλω κάποια χρήματα. Οι φωτογραφήσεις σε φέρνουν αντιμέτωπη με άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου και συνυπάρχεις με φωτεινές σου όψεις, τις οποίες ούτε μπορούσες να φανταστείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία ενδοσκόπησης και γνωριμίας με αυτά που κρύβεις μέσα σου».
View this post on Instagram

 Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:












Γιάννης Ξυνόπουλος
parapolitika.gr