09 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΠΑΟΚ στέλνει χαιρετίσματα από το +8 κι όσο νυχτώνει η μίρλα του KAZANTZIΔH Καραπαππά μεγαλώνει-ΒΙΝΤΕΟ

-Εντυπωσιακή νίκη του Ατρομήτου, 4-2 τον Αρη
-Ισοπαλία (1-1) σαν... ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη
-Η Κρήτη είναι εδώ –Ο ΟΦΗ κέρδισε και τον ΠΑΟ με 3-1 στο Ηράκλειο
-Πέντε (!) ανακοινώσεις Κούγια κατά των διαιτητών με ΠΑΟΚ: “Θέλουμε διαιτητή τον… Λάκη Γαβαλά” Διαμαρτύρεται ακόμα και για πλάγια άουτ ενώ μέμφεται τον Λουτσέσκου ότι διαμαρτυρήθηκε για ένα... πλάγιο άουτ!!


Ο ΠΑΟΚ ήθελε να... κεφαλαιοποιήσει το «δώρο» που ήρθε από τα Πηγάδια της Ξάνθης και απέναντι στην Λάρισα να βρει το «τρίποντο» που θα του έδινε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας. Όπως και με τη Λαμία, έτσι και απέναντι στους «βυσσινί» το έργο του φάνηκε από την αρχή πως δεν θα είναι εύκολο.

Με την έναρξη του παιχνιδιού, ο Δικέφαλος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, έκλεισε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με ωραίες εναλλαγές παιχνιδιού, με ανάπτυξη από τα άκρα, συνεργασίες και ορισμένες ατομικές εμπνεύσεις όπως τα μακρινά σουτ του Μαουρίσιο, ο Δικέφαλος έδειχνε απειλητικές διαθέσεις χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικός, έχοντας -βέβαια- απέναντι του και έναν εξαιρετικό Κρίστινσον.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος έβλεπε τους παίκτες του να αποδίδουν εξαιρετικά στην πίεση του ΠΑΟΚ, «κόβοντας» τις όποιες ορέξεις των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, κόντρα στην ροή του αγώνα και στην πρώτη τελική προσπάθεια, η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Τούμπας με πρωταγωνιστή τον Νούνιτς στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι ισορροπίες όμως έμελλε να αλλάξουν πριν την ολοκλήρωση του α΄μέρους. Στο 43' ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι του Μπαργκάν, μετά από γυριστό του Ουάρντα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πρίγιοβιτς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καρανίκας, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ στο β΄ημίχρονο, ωστόσο, χρειάστηκε να βάλει το... χεράκι του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο τους Άκπομ και Σάκχοφ, οι οποίοι τον... ευχαρίστησαν μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία που έφερε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Ο Ουκρανός «σέρβιρε» από τα δεξιά, σηκώνοντας κεφάλι και ο Άγγλος «εκτέλεσε» για το 2-1, σηκώνοντας στο πόδι την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πάτησε... φρένο, ωστόσο, δεν βρήκε κι άλλο γκολ, με το τελευταίο σφύριγμα του Κοτσάνη να βρίσκει τον ΠΑΟΚ με μια ακόμη νίκη αγκαλιά, βροντοφωνάζοντας πως δεν το κουνάει από την κορυφή!



Πέντε (!) ανακοινώσεις η ΑΕΛ κατά των διαιτητών με ΠΑΟΚ: “Θέλουμε διαιτητή τον… Λάκη Γαβαλά”!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε πέντε  (!)  ανακοινώσεις την ώρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αφού επιτέθηκε στον ρέφερι Κοτσάνη και τον επόπτη Κωνσταντίνου, υποστήριξε ότι από εδώ και πέρα θέλει για διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά.

Παράπονα από τη διαιτησία του Κοτσάνη έχει η ΑΕΛ. Την ώρα του δεύτερου ημιχρόνου, οι “βυσσινί” εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω τις οποίες επιτέθηκε στον Δραμινό ρέφερι, στον επόπτη Κωνσταντίνου, στον Τριτσώνη, τον Περέιρα και ζήτησε για διαιτητή από εδώ και πέρα τον… Λάκη Γαβαλά.

Στο 53′ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: “Κύριοι, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ανεξάρτητη, χωρίς δανεικούς και ο ιδιοκτήτης της βγάζει το ψωμί του τίμια μέσα από την επιστήμη του 45 χρόνια. Γι αυτό ούτε χρειάζεται να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ κρυφά και να γίνει αχυράνθρωπος, ούτε να στήνει παιχνίδια για να εξοικονομεί τα χρήματα για τον προϋπολογισμό της ΑΕΛ. Γι αυτό κύριοι της ΚΕΔ να σέβεστε την ομάδα μας, την ιστορία της και τον κόσμο μας.

Εάν αυτό που κάνουν οι Κοτσάνης και Κωνσταντίνου σε κάθε φάση, που δίνουν όλα τα φάουλ ανάποδα και την μπάλα συνεχώς στον ΠΑΟΚ, εάν δεν αποβάλλεται ρε Κοτσάνη ο Κρέσπο, που μπροστά σου δίνει αγκωνιά στο στομάχι του Γκόικοβιτς και μετά τραυματίζει μπροστά στα μάτια σου τον Μπαργκάν με καρατιά χωρίς να πάρει ούτε κίτρινη, εάν ο Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα είναι επόπτης Super League κι έχει δώσει 5 ανάποδες υποδείξεις στα 2 μέτρα μπροστά του, τότε να πουλήσει και ο κ. Κούγιας τις μετοχές του κρυφά για να δούμε άσπρη μέρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε φάση με την ανοχή σου Κοτσάνη κάνουν εγκληματικά φάουλ και δεν παίρνουν ούτε κάρτα και πήραν 2 ανύπαρκτες κάρτες, την πρώτη ο Καρανίκας και την άλλη ο Ακόστα, κι έτσι αποβλήθηκε ο Καρανίκας και θα παίξουμε για άλλο ένα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Να γίνουμε κι εμείς ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πλατανιάς και η Βέροια των προηγουμένων χρόνων, γιατί απ’ ότι καταλαβαίνουμε άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Δυστυχώς η σημερινή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μαύρη- κατάμαυρη σαν το χρώμα της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα σας κύριοι.

Ζήτω ο Περέιρα.

Ζήτω οι ξένοι διαιτητές.

Ζήτω ο Τριτσώνης.

Ζήτω ο τίμιος Καλύβας.

Και καλές γιορτές…

Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!

Εμείς από δω και πέρα θέλουμε διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά”.

Λίγο μετά εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

“Ρε Κοτσάνη ντροπή!

Μπροστά σου ο Μαουρίτσιο ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο του Ντέλετιτς.

Εάν δεν θέλεις να βγάλεις κίτρινη ή κόκκινη, βγάλε μια φούξια…

Μια πορτοκαλί..

Τι έγινε ρε Κοτσάνη;

Τι κάνει ο Μάτος στον Μιλοσάβλιεβιτς μπροστά στα μάτια σου;

Θα αγριέψει ο Λάκης Γαβαλάς, πρόσεχε!

Μπράβο ρε Κοτσάνη, μας έβαλες στο τέρμα, κι έρχονται και εκλογές…”.

Ακολούθησε τρίτη:

“Γεια σου Λουτσέσκου προπονητάρα με τα συστήματα σου και με τους παικταράδες σου”.

Τέταρτη:

“Ρε Nova ξεκινήσαμε τα παλιά του Θωμά Μητρόπουλου;

Γιατί δεν δείχνεις δεύτερη και τρίτη φορά τη φάση του πέναλτι του Πρίγιοβιτς και γιατί δεν δείχνεις καμία από τις φάσεις που ο Κωνσταντίνου έχει σηκωμένη συνέχεια τη σημαία και βγάζει συνέχεια οφσάιντ τους Νούνιτς και Ντέλετιτς και δίνει συνέχεια επιθετικά φάουλ στους Νούνιτς και Ντέλετιτς, ενώ τους έχουν πεθάνει στο ξύλο ο Βαρέλα και ο Κρέσπο;

Από 2 ανάποδα πλάγια άουτ η ΠΑΟκάρα έβαλε γκολ….

Μέχρι τώρα 14 φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, 1 υπέρ της ΑΕΛ!!!

Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ρε δεν ντρέπεστε;

Ούτε κίτρινη κάρτα στον Βαρέλα για την κλωτσιά στον Χούμπτσεφ;”.

Και πέμπτη:

“Αυτό το στρουμφάκι ο Λουτσέσκου έχει ξεφύγει τελείως…

Διαμαρτύρεται γιατί κερδίσαμε πλάγιο άουτ!

Αν είναι δυνατόν.

Αυτό είναι κατάντημα!

Γιατί ρε Κοτσάνη δεν βγάζεις κάρτα στον Ζαμπά για θέατρο και γιατί βρίζει τον Κρίστινσον που διαμαρτύρεται για το θέατρο;

Αλήθεια ρε Κοτσάνη τι δουλειά κάνεις;”.

Εντυπωσιακή νίκη του Ατρομήτου, 4-2 τον Αρη

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Ατρόμητος, ο οποίος σε αγωνα της 13ης ημέρας της Super League νίκησε στο Περιστέρι 4-2 τον Άρη.

Δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κουλούρης στο 59΄ και στο 90+1΄, με τα οποία έφθασε τα 11 στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ κι από ένα οι Σάκιτς (16΄) και Ενσικουλού (90+3΄). Ο Άρης μείωσε στο 89΄ με τον Κωνσταντινίδη και στο 90+2΄ με τον Διαμαντόπουλο. Η ομάδα του Κάναντι ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων, σε αντίθεση με τον Άρη που είχε παθητικό ρόλο και μόνο στο Β΄ ημίχρονο  προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Μέγερι.


Ισοπαλία (1-1) σαν... ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις και από τις δύο ομάδες και μεγάλη ένταση Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια για την Super League.

Ετσι, ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να αποκτά σαφές προβάδισμα πια.

Στο πιο... νευρικό, έως τώρα, ματς της 13ης αγωνιστικής, Ξάνθη και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Το ματς στα Πηγάδια, εκτός από τα δύο γκολ είχε ισάριθμα δοκάρια, μία αποβολή, δύο τραυματισμούς αλλά και εξάλεπτη διακοπή ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η τάση στους πυλώνες φωτισμού. Η Ξάνθη, η οποία βρήκε δίχτυα μετά από... 344 λεπτά, άνοιξε το σκορ στο 54` με τον Σαρπόνγκ κι αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο κεφάλι του Βούκοβιτς. Ο τελευταίος φρόντισε να φέρει το ματς στα ίσα, με κεφαλιά εξ επαφής στο 76`. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 78` όταν ο Ποντένσε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 13` με τον Γκιλιέρμε και στο 40` με τον Ποντένσε.





Καραπαπάς κλαίει και ενώ δεν λέει ότι ήταν άδικη η κόκκινη στον Ποντέσε κλαψουρίζει επειδή κάποιος είπε στον διαιτητή ότι έκανε φάουλ :)))

ολλά παράπονα από την διαιτησία του Τζήλου στο ματς με την Ξάνθη είχε ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά να τοποθετείται σχετικά με δηλώσεις στην κάμερα την ΕΡΤ:

"Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι οπαδοί μας και εμείς και η ομάδα μας, να παίζουμε στο ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν διαλύσει και διασύρει σε όλη την Ευρώπη, από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν πως θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν, ομάδες όπως είδαμε σήμερα αυτή της Ξάνθης σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας απαντήσουν σε όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο.

Όταν μας απαντήσουν σε όλα αυτά, τότε κι εμείς να ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Με τις σημαδεμένες τράπουλες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ, που δεν δίνεται. Και για το οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Και στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει μια κόκκινη κάρτα, την οποία ο διαιτητής λέει πως δεν την είδε ο ίδιος αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της ΕΡΤ.



Η Κρήτη είναι εδώ –Ο ΟΦΗ κέρδισε και τον ΠΑΟ με 3-1 στο Ηράκλειο

Μετά το Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ κέρδισε και τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.

Η ομάδα της Κρήτης κέρδισε με 3-1 μεσά στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΟ και δείχνει ότι στην έδρα του είναι πανίσχυρος, όπως παλιά.

Σε «φονέα γιγάντων» και δη των δύο «αιώνιων» εξελίχθηκε ο ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό επιβλήθηκε και του Παναθηναϊκού, στις μοναδικές νίκες του έως τώρα στη Super League! Οι Κρήτες επιβλήθηκαν των «πρασίνων» (5΄ Δεληγιαννίδης, 40΄ Πλατέλλας, 60΄ Κοροβέσης - 36΄ Κάτσε) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και πήραν ανάσα ενόψει της συνέχειας, καθώς έφτασαν στους 11 βαθμούς και βρέθηκαν στο +4 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 19

H βαθμολογία της Superleague