15 Δεκεμβρίου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν καυχιόταν ότι έκανε σ@ξ με την Τζένιφερ Λόρενς

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν καυχιόταν ότι έκανε σ@ξ με την Τζένιφερ Λόρενς, ενώ προσπαθούσε να αναγκάσει μια άλλη γυναίκα να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με νέα μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη γυναίκα καταγγέλλει ότι το 2013 συναντήθηκε με τον παραγωγό στο γραφείο του και εκείνος την έσπρωξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, της έβγαλε το εσώρουχό της και της έκανε στοματικό έρωτα ενάντια στη θέλησή της, ενώ εκείνη έκλαιγε.

«Θες να γίνεις ηθοποιός; Κοιμήθηκα με την Τζένιφερ Λόρενς και κοίτα που είναι. Μόλις κέρδισε Οσκαρ», είπε ο Γουάινστιν στη γυναίκα, σύμφωνα με τη μήνυση, αναφέρει το Variety.

Από την πλευρά της, η Λόρενς με ανακοίνωση αρνήθηκε πως είχε «οτιδήποτε πέρα από επαγγελματική σχέση», με τον Γουάινστιν.

«Η καρδιά μου ραγίζει για όλες τις γυναίκες που έγιναν θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Ποτέ δεν είχα οτιδήποτε πέρα από μία επαγγελματική σχέση με εκείνον. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα των επιθετικών τακτικών και ψεμάτων που είπε για να παρασύρει αμέτρητες γυναίκες», δήλωσε η ηθοποιός στο Fox.

Σύμφωνα με το Variety, η γυναίκα που έκανε τη νέα μήνυση αναφέρει ότι αρχικά γνώρισε τον Γουάινστιν το 2013, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance και πως πήγε στη σουίτα του ξενοδοχείου που έμενε ο παραγωγός, όπου εκείνος εισέβαλε ενώ η ίδια ήταν στην τουαλέτα, κατέβασε το παντελόνι του και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της