17 Δεκεμβρίου 2018

ΓΕΛΑΕΙ ΚΙ ο Τσίπρας ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ: «Οχι ρε παιδιά, δεν φεύγει ο Καμμένος! Πού να πάει;»

Χαλαρή διάθεση είχε ο πρωθυπουργός απόψε στη σύντομη συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά την αποχώρηση του από την ολομέλεια της Βουλής όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει κάποιες από τις ομιλίες υπουργών.

Ο κ. Τσίπρας αρχικά ερωτήθηκε εάν η αυριανή σύγκρουση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή θα είναι σε υψηλούς τόνους και απάντησε αρνητικά.

« Όχι ο προϋπολογισμός είναι μια θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε, δεν βλέπετε πώς είναι το κλίμα σήμερα; Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το «σεις» και με το «σας». Σαν να είμαστε στην Οξφόρδη...».

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εάν υπάρχει plan B στην κυβέρνηση σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβερνητική πλειοψηφία.

  • Δημοσιογράφοι: Έχετε plan b αν ο Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;
  • Τσίπρας: «Όχι ρε παιδιά! Πού να πάει; Μην ανησυχείτε»
  • Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε επίσης ότι την Τετάρτη θα γίνει υπουργικό συμβούλιο και όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος απάντησε: «Δεν υπάρχει ιδιαιτερος. Έχουμε καθυστερήσει, κάνουμε κάθε μήνα».