Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ! Πολάκης: «Σκάσε τσογλάνι, πες τι έκλεψες από το ΚΕΕΛΠΝΟ» - Πουλής: «Ξίδι Πολάκη, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»Αδιανόητοι και πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ - «Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει - Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός!» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ύβρεις και απειλές έχει η δημόσια αντιπαράθεση που ξέσπασε το απόγευμα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Τον τόνο της αντιπαράθεσης έδωσε πρώτος ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» απευθυνόμενος στον υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μάλιστα να συμβουλέψει τον Σταμάτη Πουλή να ομολογήσει για τα... κλεμμένα προκειμένου να πέσει στα... μαλακά από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Η επισήμανση του αυτή προκάλεσε και την παρέμβαση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ως γνωστόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Το πράγμα πλέον σοβαρεύει» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αδιανόητο ένας υπουργός να προαναγγέλλει την ποινή που θα επιβληθεί σε έναν πολίτη.

Λίγη ώρα αργότερα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε και ο Σταμάτης Πουλής.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ μέσω του λογαριασμού του στο twitter τονίζει: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»


Η επίμαχη ανάρτηση

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» αναφερόμενος στον Σταμάτη Πουλή, τον οποίο και κάλεσε να πει «τι εχει κλέψει μόνος του,μαζι με τη γυναίκα του και το γαμπρό του μπας και γλυτώσει τα ισόβια».

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook «Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου