21 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ! Φλαμπουράρης: Ο Πετσίτης ήταν κάποιος που έβγαζε τυχαία φωτογραφίες μαζί μας

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν κάποιος που φωτογραφιζόταν τυχαία μαζί μας. Αυτή είναι η ουσία των όσων είπε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης για τον συμμαθητή του Νίκου Παππά που βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησης της επερώτησης της ΝΔ για την υπόθεση της ΔΕΠΑ.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν ο μόνος από τους τέσσερις υπουργούς που αναφέρθηκε στην υπόθεση Πετσίτη, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις και λέγοντας ότι δεν είναι δικός του φίλος, ούτε φίλος του πρωθυπουργού.

Μάλιστα σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, που απεικονίζουν τον Πετσίτη να είναι δίπλα στον Τσίπρα και στον ίδιο, είπε ότι αυτές βγήκαν τυχαία, αναφέροντάς τον όχι με το επίθετό του αλλά ως «κάποιον που βρέθηκε δίπλα μας».

Φλαμπουράρης: «Κύριε Χατζηδάκη, αν είστε στο δρόμο ή στα γραφεία σας και σας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία, δεν είναι ντροπή σας να βγαίνετε και να λέτε αυτά; Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή φίλος του Φλαμπουράρη κάποιος ο οποίος βρέθηκε όταν κερδίσαμε το 2015 να είναι δίπλα μας και να του έχουν βγάλει μια φωτογραφία; Το καταλαβαίνετε αυτό; Αν σας βγάλω εγώ φωτογραφίες, τι θα λέτε; Καταλαβαίνετε τι λέτε; Ποιο πόντιουμ (στο Μαξίμου); Με το πόντιουμ ήταν με τον Πρωθυπουργό; Μη με εκνευρίζετε».



Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Πετσίτης, συμμαθητής και φίλος του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Νίκου Παππά, ήταν παρών στο πάρτι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη στις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει και η φωτογραφία του μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.



Αλέκος Φλαμπουράρης, Μανώλης Πετσίτης και Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστοί στην Κουμουνδούρου

Και selfie έβγαζε με τον Τσίπρα ο Πετσίτης


Η selfie του Μανώλη Πετσίτη με τον Αλέξη Τσίπρα από την εκλογική βραδιά της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Ο Μανώλης Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου



«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ευθύνονται διαχρονικά για τα σκάνδαλα»

Ο κ. Φλαμπουράρης σήκωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως αυτά τα δύο κόμματα είναι που ευθύνονται διαχρονικά για τα σκάνδαλα.

«Οι δικοί μας δεν έχουν περάσει ούτε απ' έξω από τα δικαστήρια, οι δικοί σας είναι από ισόβια μέχρι πέντε χρόνια. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι που έφερε τη χώρα στον γκρεμό, το κατάλαβε ο ελληνικός λαός, γι’ αυτό και μας ψήφισε. Θα προσπαθήσουμε να μην τον απογοητεύσουμε. Τα καταφέραμε, βγήκαμε εκτός μνημονίου και τώρα αρχίζει η ανορθωτική πορεία. Αυτό είναι που σας ενοχλεί, αυτό είναι που δεν περιμένατε», είπε ο κ. Φλαμπουράρης.