14 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΕΞΗ ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ, ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ! Πολίτης κατάφερε να τρυπώσει στο Παλέ, αποδοκίμασε τον Τσίπρα κι αυτός το εξέλαβε σαν σημάδι δημοκρατίας!

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Παλέ ντε Σπόρ στη Θεσσαλονίκη.

Ένας παρευρισκόμενος τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» και μερίδα του κοινού τον αποδοκίμασε και τελικά απομακρύνθηκε σηκωτός από την αίθουσα.



Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε τo περιστατικό ως «απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση μπορούν να προσέλθουν και όσοι διαφωνούν».

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση, μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εδώ μπορούν να έρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο: