06 Δεκεμβρίου 2018

ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΧ! Τέβεζ για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Τρεις τρελοί πίσω από ένα γραφείο αποφάσισαν για το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς»

Την Κυριακή (21:15) το βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης η Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς θα «μονομαχήσουν» στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Την έντονη δυσφορία του για τη «μεταφορά» του τελικού στην Ισπανία έδειξε ο Κάρλος Τέβες μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά το τέλος της προπόνησης της Μπόκα.

«Είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αν αναλογιστούμε πως κάναμε ταξίδι στην Μαδρίτη. Πίστευα πως σε όλη αυτή την ιστορία, ήμουν εγώ ο τρελός, αλλά με όλα αυτά που κάνουν, πιστεύω πως με έχουν ξεπεράσει όλοι. Όταν μαθεύτηκε πως θα πηγαίναμε να παίξουμε είτε στην Μαδρίτη, είτε στη Ντόχα, είτε σε κάποιο άλλο μέρος, σκέφτηκα πως είχα τρελαθεί. Όπως μου είπε ωστόσο ο φίλος μου ο Οσβάλντο, είναι τρεις τρελοί πίσω από ένα γραφείο και δεν καταλαβαίνουν τίποτα» τόνισε ο Αργεντίνος φορ αναφορικά με τον τελικό και με όλες τις παλινωδίες που προηγήθηκαν και οδήγησαν το ματς στην Μαδρίτη, για να καταλήξει «Είναι παράξενο που είμαστε εδώ. Είναι απίστευτα περίεργο να γίνεται ένας τελικός του Libertadores στο Μπερναμπέου. Βασανιζόμαστε εδώ και 40 ημέρες για να μπορέσουμε να παίξουμε έναν ήσυχο τελικό και καταλήγουμε να παίζουμε στην Μαδρίτη...».