06 Δεκεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Λάσπη sdna στον Άδωνι ότι και καλά είπε πως ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας, ενώ είπε ότι είναι! ΒΙΝΤΕΟ

"Όταν κάποιοι έχουν κόλλημα...Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν είναι Έλληνας αλλά το ακριβώς αντίθετο! Ότι είναι και ότι το nationality που εμπεριέχει η Συμφωνία των Πρεσπών όσο και αν το μεταφράζουν σε Ιθαγένεια τελικά είναι εθνότητα. Δηλ το αντίθετο από αυτό!" έγραψε ο Άδωνις και κοινοποίησε το παραπλανητικό κείμενο του sdna.gr το οποίο προφανώς πετάει λάσπη στον Άδωνι επειδή πέρσι έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στις επιθέσεις εναντίον του Σαββίδη. Εν τω μεταξύ παραθέτουν και το βίντεο οι μπούφοι, όπου στο τέλος ο Άδωνις λέει «και καλώς τον λένε Έλληνα!»

Παλικάρια αν είναι να κράξουμε τον Άδωνι να τον κράξουμε επειδή μας λέει ότι ο Μαρινάκης είναι άρρωστος ΝΔ ενώ έβγαλε τη Δούρου Περιφερειάρχη και λύσσαξε να ρίξει Σαμαρά επειδή δεν του έκλεινε την υπόθεση με τα ναρκωτικά ή να τον κράξυμε επειδή μας λέει ότι ο Σαββίδης είναι βαμμένος ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο Σαμαράς τον κρόιδευε στο Μαξίμου για τα χρέη του ΠΑΟΚ και του φόρτωσε την ΣΕΚΑΠ με εκκρεμμότητες λαμόγιων ή ο Κυριάκος πρώτος τον αποκάλεσε "Ρώσο ολιγάρχη" και 3 μέρες μετά ο Σαββίδης του απάντησε «δε θα γινεις ποτέ Πρωθυπουργός» (άσχετα αν εν τω μεταξύ τα έχουν βρει). Κι εγώ τον έχω κράξει επειδή μας λέει οτι οι επιχειρηματίες έχουν ιδιολογία ενώ οι επιχειρηματίες έχουν συμφέροντα και πάνε περιστασιακά με όποιον τους διευκολύνει (εκτός του Βαρδινογιάννη που είναι πάντα ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ :) )

Αλλά να τον κράζουμε για ρατσιστή ενώ άλλα λέει στο βίντεο είναι απλά λάσπη


Να θυμίσυμε ότι το 2017 ο Άδωνις είχε αποθεώσει τον Αντετοκούνμπο όταν αρνήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία... για τέτοιο «ρατσιστή» μιλάμε...


Διαβάστε το παραπλανητικό άρθρο του sdna.gr να γελάσετε

Παραλήρημα Άδωνι: «Ο... Ακενοτούμπο λένε ότι είναι Έλληνας»

«Θαυμάστε» Έλληνα πολιτικό, αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Ο Ακενοτούμπο γεννήθηκε στην Αφρική και... λένε ότι είναι Έλληνας» δήλωσε αμφισβητώντας τον κορυφαίο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό!

Τι κι αν είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής της χώρας μας και διαφημίζει την Ελλάδα σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη; Τι κι αν είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παίκτες σ' ολόκληρο τον κόσμο και άπαντες τον γνωρίζουν ως "Giannis" και "Greek Freak";

Κάποιοι στην Ελλάδα συνεχίζουν να του «επιτίθενται», με τελευταίο παράδειγμα τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον... Ακενοτούμπο αναφέροντας πως «Λένε ότι είναι Έλληνας» και ότι λογίζεται ως τέτοιος απλά και μόνο γιατί έχει πάρει την ελληνική ιθαγένεια, μη γνωρίζοντας πως ο Γιάννης έχει γεννηθεί στην Ελλάδα!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη καταδεικνύει για ακόμα μια φορά το εμφανές πρόβλημα που υπάρχει σε πολιτικό επίπεδο και καθιστά σαφές το γιατί έχουμε φτάσει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα.

«Θαυμάστε» παρακάτω το παραλήρημα του Άδωνι στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky σε μια εκπομπή που το θέμα της ήταν- με «αφορμή» το Σκοπιανό- οι νέες διατάξεις για την ιθαγένεια και το πώς μπορεί να την αποκτήσει κανείς: