11 Ιανουαρίου 2019

Με 22 οχήματα πήγαν Τσίπρας-Μέρκελ για δείπνο στην Καστέλλα - Δείτε βίντεο

Ενώ η περιοχή γύρω από το εστιατόριο είχε αποκλειστεί για αρκετή ώρα - Έκλεισαν για πάνω από δύο ώρες όλη την Κηφισίας να περάσει η Μέρκελ - Η λεωφόρος θα κλείσει ξανά στις 15:00 για να πάει η Γερμανίδα καγκελάριος στο «Ελ. Βενιζέλος»

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που από το απόγευμα της Πέμπτης - όταν και έφτασε η καγκελάριος της Γερμανίας στην Αθήνα - έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν τεράστια προβλήματα στη ζωή των πολιτών της πρωτεύουσας αποτυπώνει το βίντεο που καταγράφηκε στην Καστέλλα από την μετακίνηση του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ για δείπνο σε εστιατόριο.

Συνολικά επιστρατεύτηκαν 22 οχήματα, δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ όπως κατάγγελουν κάτοικοι της περιοχής, οι δρόμοι έκλεισαν 40 λεπτά προκειμένου η αυτοκινητοπομπή να περάσει για 2-3 λεπτά.



Παρόμοια ήταν η εικόνα που βίωσαν οι οδηγοί που κινήθηκαν από το πρωί στους δρόμους της Αττικής καθώς αρχικά έκλεισαν για αρκετή ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συνάγματος ενώ για πάνω από δύο ώρες κλειστή έμεινε η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο τμήμα από την Κατεχάκη μέχρι το «δαχτυλίδι» προκειμένου η Άνγκελα Μέρκελ να μεταβεί στη Γερμανική Σχολή και να συνομιλήσει εκεί με μαθητές.

Η ταλαιπωρία θα επαναληφθεί στις 3 μετά το μεσημέρι οπότε και αναμένεται να ξανακλείσει η Κηφισίας καθώς στις 16:30 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της κυρίας Μέρκελ από το αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος».

Χρήστες των Social Media, που βρέθηκαν μποτιλιαρισμένοι, ανέβασαν φωτογραφίες στις οποίες αποτύπωναν τον εκνευρισμό τους.