17 Ιανουαρίου 2019

Australian Open: Έβαλαν την ίδια ώρα Σάκκαρη - Τσιτσιπά για να ευνοήσουν την Μπάρτι

Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων του όπεν της Αυστραλίας ανακοινώθηκε με τους Έλληνες ομογενείς να διαμαρτύρονται για την τακτική… διάσπασης των διοργανωτών

Η παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις κερκίδες του Μέλμπουρν παρκ είναι για όλους γοητευτική, ιδίως για τους διοργανωτές καθώς δίνει άλλο χρώμα στο πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι αύριο που η Σάκκαρη καλείται να αντιμετωπίσει η μεγάλη ελπίδα των Αυστραλών, Άσλι Μπάρτι.

Οι διοργανωτές επέλεξαν στο αυριανό πρόγραμμα του τρίτου γύρου να βάλουν τη Σάκκαρη να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της ημέρας (11:00 τοπική) με την Μπάρτι στη Ροντ Λάβερ Αρίνα.
Ακριβώς την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στη Μάργκαρετ κορτ Αρίνα και είναι προφανές πως οι Αυστραλοί θέλουν να διασπάσουν τους Έλληνες φιλάθλους.

Βέβαια τα δύο κορτ είναι δίπλα το ένα με το άλλο και είναι πολύ πιθανό να έχουμε μεταφερόμενους φιλάθλου ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων.

Στο μεταξύ η Σάκκαρη αγωνίστηκε πριν από λίγο και στο διπλό με ζευγάρι τη Γαλλίδα Πολίν Παρμεντιέ (Νο54) και ηττήθηκαν 2-0 (6-3. 6-4) από τις Κινέζες Τζιανγκ – Γουάνγκ.

Πηγή:www.sportsfeed.gr