Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! Δείτε βίντεο: Εριξαν μπογιές και έφυγαν... πετώντας τα μέλη του Ρουβίκωνα από την πρεσβεία των ΗΠΑΠερίπου 10 κουκουλοφόροι σε πέντε μηχανάκια, έριχναν μπογιές και βιντεοσκοπούσαν - Επανεμφανίστηκε και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζεφ Πάιατ ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και δεσμεύτηκε ότι θα παρεμβαίνει... λιγότερο

Πήγαν, έριξαν μπογιές και απήλθαν μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα τα μέλη του Ρουβίκωνα που πραγματοποίησαν επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία τα ξημερώματα της Δευτέρας, 7 Ιανουαρίου.

Όπως δείχνει και το βίντεο που δημοσιοποίησε η αναρχική συλλογικότητα και που τραβούσε αναβάτης μίας εκ των πέντε μηχανών με τις οποίες πήγαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στο σημείο, περίπου 10 κουκουλοφόροι έριξαν μπογιές, ενώ πέταξαν και κάποιου είδους καπνογόνο για να καλύψουν την ταυτότητά τους και να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό.

Η όλη ενέργεια διήρκησε μέσες-άκρες 30 δευτερόλεπτα.

«Και τα καλύτερα φρούρια του εχθρού μπορούν να πέσουν, φτάνει να μαζευτούμε όλοι και όλες και να αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε να υπάρχουν», αναγράφει ο Ρουβίκωνας στο τέλος του βίντεο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου