10 Ιανουαρίου 2019

Καλαφάτης: Συμπεφωνημένη διαφωνία Τσίπρα-Καμμένου

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βολοδέρνει», σημείωσε ο βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης

«Οι κυβερνητικοί συν-εταίροι έκαναν τα πάντα, για να κρατηθούν στην εξουσία. Τώρα εμφανίζονται έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια… συμπεφωνημένη διαφωνία. Το θέατρο, όμως, είναι κακό για τη χώρα. Οι εκλογές είναι αναγκαίες και έπρεπε να γίνουν… χθες»! Αυτό τόνισε ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Flash 99,4 της Θεσσαλονίκης και εξήγησε τους λόγους. Πρόσθεσε πως «είναι αναγκαία μια εντελώς διαφορετική οικονομική πολιτική, από αυτήν που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και η οποία εξαφάνισε την μεσαία τάξη.

Τόνισε πως «είναι σαφές ότι η κυβέρνηση βολοδέρνει», θύμισε τη βεβαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι εξασφαλισμένη» και αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού σύμφωνα με τις οποίες «θα βρεθούν οι έξι πρόθυμοι βουλευτές», για να προχωρήσει σε μια κυβέρνηση με μπαλώματα.

Υποστήριξε πως «όλα αυτά δείχνουν την αδυναμία ενός πρωθυπουργού, αλλά και την αγωνία του να βρει στηρίγματα για να παραμείνει στην εξουσία», υπογράμμισε πως «άλλη εντολή πήρε από τις εκλογές» και κατέληξε: «Ας απαντήσει η κυβέρνηση: Ποιο θα ΄ναι το κίνητρο αυτών των βουλευτών, που θα προέρχονται από την αντιπολίτευση, για να στηρίξουν, την κρίσιμη ώρα, την κυβέρνηση, εφόσον, φυσικά, ο κ Καμμένος κάνει πράξη τα λεγόμενά του»;