10 Ιανουαρίου 2019

Για αυτή την παρουσιάστρια χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος τη γυναίκα του -Την ερωτεύτηκε [εικόνες]

Μπορεί στην κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, ο Τζεφ Μπέζος και η πρώην σύζυγός του ΜακΚένζι Μπέζος να λένε συνέχεια πως θα παραμείνουν φίλοι και πως αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, πάλι θα παντρεύονταν, ωστόσο τα αμερικανικά κουτσομπολίστικα περιοδικά έχουν διαφορετική άποψη.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, λοιπόν, ανακοίνωσε χθες πως χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου και οι φήμες περί τρίτου προσώπου ήδη δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τo National Enquirer, υπάρχουν ήδη φωτογραφίες με τον Τζεφ Μπέζος και την νέα του σύντροφο, την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Good Day LA» του καναλιού Fox 11.



Το εξώφυλλο του National Enquirer με τον Μπεζος και την Σάντσεζ.

Αναφέροντας πως η 49χρονη «πέτρα του σκανδάλου», αν και παντρεμένη με πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, εντέλει δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Τζεφ Μπέζος και έκανε σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες και χαίρεται τον έρωτά του.



Η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος ποζάρουν μαζί ως φίλοι πριν από μερικά χρόνια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει ταξίδια και στις 5 ηπείρους, ενώ από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσεζ απολαμβάνει όλα τα κομφόρ που της προσφέρει ο Τζεφ Μπέζος, που διαθέτει περιουσία 137 δισ. δολαρίων.

«Ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνουν βόλτες με το σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνουν μαζί ρομαντικές πεζοπορίες, "κρύβονται" σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί γευματίζοντας στη βίλα του Μπέζος», αναφέρει το δημοσίευμα.



Ο Τζεφ Μπέζος και η πρώην σύζυγός του ΜακΚένζι.

Μάλιστα το National Enquirer κάνει λόγο για μοιχεία από την πλευρά του Τζεφ Μπέζος, αποκαλύπτοντας πως τη γνώριζε για αρκετά χρόνια και αυτός και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Σάντσεζ γνώρισε τον Μπέζος πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της στην αρχή είχαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος, αφού έμεναν στην ίδια περιοχή του Σιάτλ.



Μάλιστα, δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

Ο παράνομος, λοιπόν, δεσμός ξεκίνησε πριν απο μερικούς μήνες, όταν ο Μπέζος και η Σάντσεζ αποφάσισαν να συσφίξουν τις φιλικές τους σχέσεις.

Το περιοδικό συνεχίζει να υποστηρίζει πως ο σύζυγος της Σάντσεζ και η γυναίκα του Μπέζος δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την εξωσυζυγική σχέση των δύο και πως ο Μπέζος ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως χωρίζουν επειδή γνώριζε πως οι παπαράτσι τον είχαν δει με τη Σάντσεζ.



Η Λόρεν Σάντσεζ με τον σύζυγό της, μεγιστάνα.

Μία πηγή της Daily Mail ωστόσο διαψεύδει ότι ο ιδρυτής της Amazon «κορόιδεψε τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που γνωρίζει καλά την ΜακΚένζι Μπέζος και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να χωρίσουν από κοινού.



Η Λόρεν Σάντσεζ.

Ετσι, η 49χρονη Λόρεν «εμφανίστηκε» στη ζωή του λίγο μετά τον χωρισμό.