11 Ιανουαρίου 2019

Ο Καμμένος διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΟ -Περιμένει σωτηρία απ' τα Σκόπια-Αρπάχτηκαν πριν τη συνεδρίαση-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάνος Καμμένος διέκοψε αιφνιδιαστικά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ «γιατί είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση», όπως είπε στους βουλευτές του.

«Αν δεν έχουμε εικόνα από τα Σκόπια δεν θα γίνει τίποτα, ούτε η συνάντηση με τον Τσίπρα, ούτε η συνέντευξη στο Star. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που γράφονται», πρόσθεσε.

«Τροχονόμος είσαι;», «Ναι, μπες μέσα» -Αρπάχτηκαν μπροστά από τη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

Ενδεικτικό του άσχημου κλίματος που επικρατεί στο κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι ένα περιστατικό που συνέβη έξω από την αίθουσα που θα γίνει η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ στη Βουλή, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την ώρα που προσερχόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πόρτα στεκόταν ο Ντίμης Αργυρόπουλος, παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου. Στην είσοδο της αίθουσας βρίσκονταν και πολλοί δημοσιογράφοι.

«Ελα Βασίλη, μπες μέσα τώρα», είπε ο κ. Αργυρόπουλος στον κ. Κόκκαλη, με τον τελευταίο να ενοχλείται και να λέει στον Ντίμη Αργυρόπουλο:

«Γιατί, τροχονόμος είσαι;» για να λάβει την εξής απάντηση από τον φωτογράφο:

«Ναι είμαι, μπες μέσα τώρα».

Πάντως, οι δημοσιογράφοι πρόλαβαν και ρώτησαν τον κ. Κόκκαλη τι γίνεται.

«Χαλαρά όλα παιδιά», ήταν η απάντηση που έλαβαν από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος εικάζεται ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και έχει ανοίξει δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ (ανεβλήθη), ο Βασίλης Κόκκαλης δεν παρέστη, λέγοντας ότι χάλασε το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ!

«Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια» -Ενταση στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την προεδρία του αρχηγού του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ με τον πρωθυπουργό, αναβλήθηκε, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει «Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησή μας. Δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια»

«Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια», είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών πριν έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).