10 Ιανουαρίου 2019

Ο Αμυράς απαντάει στον Καμμένο: Καλύτερα «νυφούλα» παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ [βίντεο]

Σόκαρε με την αμετροέπειά του ο Πάνος Καμμένος όταν επιτέθηκε στον Γιώργο Αμυρά, αποκαλώντας τον «νυφούλα» μέσα στη Βουλή.

Η μάχη ξεκίνησε στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και αφορούσε στην αναβάθμιση των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κουβέντα για τα πολεμικά αεροπλάνα βέβαια γρήγορα έδωσε τη θέση της σε μια σχετική με τη Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, σε χαλαρούς τόνους, ρωτώντας τον υπουργό Άμυνας αν αυτό θα είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμυράς είπε το εξής:

«Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί».

Για να πάρει την εξής απάντηση από τον Καμμένο:

«Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας, θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω».

Ο Αμυράς συνέχισε την κόντρα:

«Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες».

«Εσείς φαίνεστε τι είστε», απάντησε εκεί ο Καμμένος, όμως ο Αμυράς συνέχισε:

«Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Μαζί φέρατε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου».

Και η απαράδεκτη απάντηση Καμμένου:

«Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως».

Δείτε το βίντεο:



Σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι δεν είχε ακούσει τον χαρακτηρισμό «νυφούλα» όταν ήταν στο βήμα της Βουλής.

Παρακολουθήστε το βίντεο και την απάντηση για τη «ζωντοχήρα»: