Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Βλάβη στο λογισμικό του εμφάνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος-ΗΧΗΤΙΚΟ!Ξαφνικό πρόβλημα στο λειτουργικό του σύστημα, με αποτέλεσμα να τεθεί για λίγη ώρα εκτός λειτουργίας, εμφάνισε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν σε συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ, άρχισε ξαφνικά να βγάζει παράξενους ήχους και να μιλάει με ακατάληπτες φράσεις, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να αναμεταδίδει λαϊκά τραγούδια από ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας.
Αμέσως επενέβησαν τεχνικοί του προεδρικού μεγάρου, που έβαλαν τον Πρόεδρο σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας και τον μετέφεραν σε άλλο δωμάτιο, όπου τον σύνδεσαν σε λάπτοπ μέσω usb προκειμένου να κάνουν διαγνωστικά τεστ και επανεκκίνηση.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα πιθανόν να προκλήθηκε από δυσλειτουργία των Windows XP, ωστόσο οι τεχνικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο απομακρυσμένης παρέμβασης από χάκερς που προσπαθούσαν να τον θέσουν εκτός λειτουργίας.

«Ίσως πρόκειται για χτύπημα των Anonymous αλλά ο πρόεδρος έχεις τόσο λίγες πληροφορίες αποθηκευμένες που είναι μάλλον απίθανο να έχουν κάποια αξία γι’αυτούς» λέει ο Μπάμπης Ντελιτίδης, ιδιοκτήτης συνοικιακού κομπιουτεράδικου και υπεύθυνος πρόληψης κυβερνοεπιθέσεων του προεδρικού μεγάρου.

Μετά από λίγη ώρα πάντως, οι τεχνικοί μπόρεσαν να επαναφέρουν τον κ. Παυλόπουλο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να επανατοποθετηθεί στη συνάντηση.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Βατράχι από τη στιγμή της βλάβης:http://tovatraxi.com/politics/vlavi-sto-logismiko-tou-emfanise-o-prokopis-pavlopoulos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου