11 Ιανουαρίου 2019

ΟΠΕΡΕΤΑ! Απέδρασαν έξι κρατούμενοι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη δένοντας κουβέρτες! ΦΩΤΟ

Διέφυγαν από παράθυρο δευτέρου ορόφου του κτηρίου - Ο ένας από τους δραπέτες έχει συλληφθεί

Έξι κρατούμενοι απέδρασαν σήμερα τα ξημερώματα από το τμήμα Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη που συστεγάζεται με τη διεύθυνση Μεταγωγών.

Δύο Αλγερινοί, τρεις Μαροκινοί και ένας Σύριος είναι οι δραπέτες, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί. Πρόκειται για έναν εκ των Μαροκινών που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η απόδραση έγινε στις 4:50 τα ξημερώματα με τους έξι αλλοδαπούς να φεύγουν από παράθυρο στο δεύτερο όροφο του κτηρίου με την αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό στις 5:20.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έξι αλλοδαποί πήδηξαν την μάντρα του κτηρίου από σημείο που δεν φυλάσσεται γιατί δεν βάζουν σκοπό και πέρασαν στον χώρο των λεωφορείων του ΟΑΣΑ που βρίσκεται εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, πάλι από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη 22, στο κέντρο της Αθήνας, είχαν αποδράσει τρεις κρατούμενοι, κόβωντας τότε τα κάγκελα των κελιών τους και κατεβαίνοντας στο δρόμο φτιάχνοντας κελί με τα σεντόνια!

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εδεσαν κουβέρτες και απέδρασαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών -Ετσι κατέβηκαν από τον 2ο όροφο

Η εικόνα με τις δεμένες κουβέρτες σε παράθυρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών μοιάζει περισσότερο με σκηνή κωμωδίας του αμερικανικού κινηματογράφου και όχι με την πραγματικότητα.

Ωστόσο αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο απέδρασαν 6 αλλοδαποί κρατούμενοι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλγερία (4), το Ιράκ (1) και τη Συρία (1). Οι κρατούμενοι απέδρασαν αφού πρώτα έκοψαν τα κάγκελα, στις 05:30, από τα κρατητήρια που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και στη συνέχεια έδεσαν κουβέρτες και κατέβηκαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Λίγο αργότερα συνελήφθη ο ένας, οι υπόλοιποι πέντε αναζητούνται. Και οι έξι είχαν συλληφθεί για κλοπές και διαρρήξεις.

Εδεσαν κουβέρτες και απέδρασαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών

iefimerida.gr