17 Ιανουαρίου 2019

Η απόλυτη πρόκληση: Ο Μουτσινάς προκαλεί την Μέγκι Ντρίο να δείξει το πτυχίο της [βίντεο]

Η Μέγκι Ντρίο είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιά που πέρασε, καθώς η στάση μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model και τα ελληνικά της έγιναν viral στο Twitter.

Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου υποστήριξαν πως η Μέγκι είναι ο νέος «Φατσέας» της TV και δεν δίστασαν να την τρολάρουν με τα σχόλιά τους. Η παίκτρια του GNTM πέρασε και από το κόσκινο του Νίκου Μουτσινά ο οποίος σχολιάζει όσα γίνονται τηλεοπτικά.

Στη σημερινή του εκπομπή, ο παρουσιαστής διάβασε το μήνυμα μιας τηλεθεάτριας και προκάλεσε την Μέγκι Ντρίο να δείξει το πτυχίο Νομικής.

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Μέγκι Ντρίο!!! Δε θα ήθελα να αναφερθεί το όνομά μου!!! Έχω να πω ότι σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη σε κολλέγιο και σε κανένα Λονδίνο κι Αγγλία όπως θέλει να λέει… και κανένα “εράσμους”!!! Όλα τα χρόνια ήταν Θεσσαλονίκη κι έχω ακόμα αρκετά μαθήματα… δεν τελείωσε ποτέ την σχολή και την ψάχνουνε κι εννοείται δεν έχει πτυχίο!!! Και δεν την βλέπω να γυρνάει για να τελειώσει! Προκαλέστε να σας δείξει την ταυτότητά της!», διάβασε στον «αέρα» ο Νίκος Μουτσινάς και έριξε το γάντι στην Μέγκι.