04 Ιανουαρίου 2019

Αποκάλυψη: «Φορτώνουν» στην Τουλουπάκη το Φιάσκο της Novartis (εικόνα)

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει σε πολιτικό επίπεδο η ανοιχτή πλέον ΣΥΡΡΑΞΗ ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης Παππαγγελόπουλο και της Εισαγγελέας Διαφθοράς Τουλουπάκη μετά το φιάσκο της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες o χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.



Στην οποία το γνωστό καθεστωτικό Παρακρατικό Σύστημα της Δικαιοσύνης επιχειρεί ήδη να φορτώσει το τεράστιο φιάσκο με την υπόθεση Novartis, ένα «σκάνδαλο» όπου Τσίπρας και Καμμένος είχαν επενδύσει την πολιτική τους επιβίωση.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, σειρά στοχευμένων δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες κατά της Τουλουπάκη,  από δημοσιογραφικές γραφίδες που έχουν άμεση σχέση με τον σκληρό πυρήνα του Καθεστώτος.

Κορυφαίο όλων πάντως είναι το «χτύπημα» κατά Τουλουπάκη, μέσα από το αυριανό πρωτοσέλιδο θέμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδα «Δημοκρατία της Κυριακής».  Ο εκδότης της οποίας Φιλιππάκης ως γνωστόν διατηρεί άριστες και πολύ στενές σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαγελόπουλο.

Όπως ιδίοις όμασι μπορείται όλοι να δείτε η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη «φωτογραφίζεται» από την εξαιρετικά φιλική προς τον Παπαγελόπουλο εφημερίδα ως η Εισαγγελέας που «αρνήθηκε» (υποτίθεται) να παραλάβει στοιχεία από το FBI που εμπλέκουν πολιτικό πρόσωπο.  Δηλαδή λειτούργησε στην κατεύθυνση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της υπόθεσης



Είναι βέβαιο πως το αυριανό πρωτοσέλιδος της «Δημοκρατίας» δεν θα μείνει αναπάντητο από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Αφού ήδη σε δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν πληροφορίες για πολύ ισχυρές «οχλήσεις» που δέχθηκε η Εισαγγελέας Διαφθοράς από τα Παράκεντρα Εξουσίας του Καθεστώτος έτσι ώστε να ασκήσει (έστω και χωρίς στοιχεία) διώξεις κατά πολιτικών προσώπων.

Αυτό που ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας στον Καμμένο κατά την διάρκεια της διαβόητης, μυστικής συνάντησης τους στην Λέσχη Αξιωματικών, πριν από κάποιες βδομάδες.

Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται ραγδαίες αφού η εμφανής απόπειρα Μαξίμου και Παπαγγελόπουλου να φορτώσουν στην Τουλουπάκη το φιάσκο της Novartis, όχι μόνο δεν θα μείνει αναπάντητη αλλά θα βγάλει και πολλά «άπλυτα» στην φόρα για τον τρόπο με τον οποίο το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να στήσει  αυτή την άθλια Σκευωρία...

Lykavitos.gr