Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Το Φιάσκο της Novartis: Ψάχνουν ήδη τον (την) «Αποδιοπομπαίο Τράγο»Νευρική κρίση προκαλεί στο Μαξίμου η υπόθεση με τη NOVARTIS στην οποία είχε επενδύσει στρατηγικά η κυβέρνηση στην εναγώνια προσπάθεια της να δικαιολογήσει τη διχαστική ρητορική της ότι παλιό πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο.

Το πρώτο στραπάτσο με τη NOVARTIS ήρθε με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, που απογοήτευσε το Μαξίμου.

Καμια κίνηση τραπεζικού λογαριασμού δεν συνδέεται με τα κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης που στοχοποίησε η κυβέρνηση φτάνοντας σε σημείο να στήνει προανακριτικές επιτροπές.

Στην εναγώνια προσπάθεια τους να κατασκευάσουν ενόχους κατέφυγαν στην επιστράτευση των κουκουλοφόρων. Στην ουσία έχρησαν προστατευόμενους μάρτυρες αυτούς που εμπλέκονται στη διακίνηση μαύρου χρήματος του πολυεθνικού φαρμακευτικού κολοσσού.

Αντί να τους απαγγείλουν κατηγορίες, τους υποσχέθηκαν ασυλία με αντάλλαγμα να καταθέσουν σε βάρος πολιτικών.

Όταν όμως οι προστατευόμενοι μάρτυρες αρνήθηκαν να καταθέσουν στοιχεία για πολιτικούς γιατί απλούστατα δεν είχαν καμια συναλλαγή μαζί τους, τότε άρχισαν οι εκβιασμοί.

Με διάφορες διαρροές προανήγγειλαν την αλλαγή του καθεστώτος και την άσκηση κακουργηματικών διώξεων. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για κινήσεις πανικού και απελπισίας.

Το Φιάσκο για το Μαξίμου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Εισαγγελία Διαφθοράς είναι δεδομένο.

Και το μόνο που τους μένει τώρα είναι να βρουν τον (την) "Αποδιοπομπαίο Τράγο".

Αν και κάτι μας λέει πως τον (την) έχουν βρει ήδη...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου