18 Φεβρουαρίου 2019

ΛΟΓΙΚΟ! ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΜΑΣΗΣΕ! Ο Τέρενς Κουίκ έγινε 72 ετών και η κόρη του επιτίθεται στους «βολεμένους του καναπέ» που τον επικρίνουν


[Όσο για τα «Ολυμπιακάρα μου»... ΞΥΔΑΚΙ ΦΕΤΟΣ!]

Με πολλές ευχές αλλά και οργή για τις επικρίσεις που δέχθηκε ο πατέρας της, ευχήθηκε η κόρη του υφυπουργού Εξωτερικών στον Τέρενς Κουίκ, για τα γενέθλιά του.

Ο Τέρενς Κουίκ που ορκίστηκε πρόσφατα ανεξάρτητος βουλευτής και προκάλεσε την μήνιν των ΑΝΕΛ και όχι μόνο, κλείνει σήμερα τα 72 του χρόνια.

Ετσι, η κόρη του Τερέζα, η οποία είναι ηθοποιός, του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρονια Πολλα Μπαμπα! Σου ευχομαι υγεια πανω απ´ολα, ηρεμια και πολλες αντοχες και για φετος. Αυτα και η αγαπη της οικογενειας και των αληθινων σου φιλων ειναι τα μονα που μπορουν να σε βοηθησουν να συνεχισεις τον σκληρο αγωνα που κανεις καθημερινα.

Οσο για καποιους ¨κυριους¨ και ¨κυριες¨ που σε κρινουν βολεμενοι απο τον καναπε τους με ενα πληκτρολογιο στα χερια, εχω να τους πω πως μακαρι να ειχαν δουλεψει οσο εχεις δουλεψει, μακαρι να ειχαν τρεξει οσο εχεις τρεξει, μακαρι να ειχαν μαθει οσα ξερεις, μακαρι να ειχαν την εντιμοτητα και το ηθος της δημοσιογραφικης και προσωπικης σου πενας.

Μακαρι ολα τα παιδια να ειχαν εναν πατερα σαν και εσενα αγρυπνο, τρυφερο, και στοργικο πλαι τους. Μακαρι να σε ηξεραν οπως σε ξερουμε εμεις. Κρατα ομως το τελευταιο, να σε ενδιαφερει τι λεμε εμεις, και εμεις λεμε οτι ειμαστε περηφανοι για σενα και θα σε στηριζουμε για παντα. Σε αγαπαω πολυ Ολυμπιακαρα Μπαμπα μου!!».