07 Φεβρουαρίου 2019

Ρουσόπουλος: Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο - Ασκεί μια εξωτερική πολιτική… σημαδούρας

«Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Θα έχουμε πολλαπλές εκλογές»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι «έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε: «Το 1993 ο Μητσοτάκης έπεσε, έφυγε, πήγε σε εκλογές με 150 βουλευτές. Ο Τσίπρας παραμένει με 145 και με… ανεμομαζώματα. Το κόμμα που επικαλείται την ηθική επί δεκαετίες, βλέπουμε ότι την έχει ξεχάσει. Κάθε λέξη του Συντάγματος έχει πάρει περίπατο. Ο Βούτσης καλεί βουλευτή άλλου κόμματος να μη φύγει ακόμα, να ψηφίσει πρώτα το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο Τσίπρας στέλνει οδηγίες στον Βούτση, τι πρέπει να κάνει και τι όχι».

Σχολιάζοντας τη στάση του Πάνου Καμμένου, είπε: «Υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει ότι ο Καμμένος δεν εκβίαζε εκείνες τις ημέρες τον Τσίπρα;», ενώ εκτίμησε ότι τον Μάιο θα στηθούν πολλαπλές κάλπες: «Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Θα έχουμε πολλαπλές εκλογές. Αυτό εκτιμώ. Έτσι θα διαχυθεί η δυσαρέσκεια, να πάει στη μία κάλπη και όχι στην άλλη».

Επιτέθηκε κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του περί πιθανής ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών: «Φτάσαμε στο σημείο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να μιλάει για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το πήρε πίσω, αλλά κάτι λέει αυτό. Ο Καμμένος έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί να λες βγήκαμε από το μνημόνιο, πάει καλά η οικονομία και να βγαίνει ο Δραγασάκης και να μιλάει για ανακεφαλαιοποίηση».

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις που εξαπολύει η Φώφη Γεννηματά κατά του Κώστα Καραμανλή, είπε: «Αντίπαλος δεν είναι ο Καραμανλής, στον οποίο επιτίθεται συνέχεια η Γεννηματά, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για την επιστροφή του στην πολιτική, στις επικείμενες εκλογές, σχολίασε: «Δεν με ανέδειξε η πολιτική. Συνειδητά επανέρχομαι. Δεν μπήκα σε ένα κόμμα, να κάνω μια πορεία, να παίρνω κομματικό μισθό».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα μας συνηθίζει σε μια εξωτερική πολιτική… σημαδούρας. Ένα θέμα πετιέται σαν σημαδούρα και μέσα σε λίγο καιρό λύνεται το Σκοπιανό. Δε γίνεται έτσι η πολιτική», υπογράμμισε.

http://newpost.gr/politiki/5c5bfa5093f77002659f53e6/roysopoylos-sto-akraios-i-kyvernisi-ehei-xeperasei-kathe-orio-askei-mia-exoteriki-politiki-simadoyras