[Καλά να πάθει ο Μπογδάνος! Έπρεπε να βρίσει πχ κανα πρώην αρχηγό της ΝΔ (Σαμαρά ή Καραμανλή) όπως οι Τατσόπουλος, Σκυλακάκης, Φωτήλας και άλλα σούργελα που μάζεψαν και θα ήταν σίγουρα στα ψηφοδέλτιά της]Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον οποίο η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της επειδή επιδοκίμασε tweet χρήστη που έλεγε ότι η ΝΔ πρέπει να μπουκάρει με τανκς στην ΕΡΤ.
Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου αναρτήθηκε στο Twitter και ο δημοσιογράφος εξηγεί από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».
Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών.— constantinosbogdanos (@bogdanosk) 13 Φεβρουαρίου 2019
Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.
Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση χρήστη του Twitter για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».
Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε ξένες τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.