12 Φεβρουαρίου 2019

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του Λευτέρη ΑυγενάκηΤο αυτοκίνητο του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, διέρρηξαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από γνωστό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vima.gr, οι δράστες άρπαξαν μικρό ηλεκτρονικό υπολογιστή που περιείχε σημαντικά αρχεία κι ένα κινητό τηλέφωνο όπως κι άλλα έγγραφα, ορισμένα από τα οποία εμπιστευτικά. Ο Λεύτέρης Αυγενάκης επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε σε συνεχιζόμενη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε άλλο περιστατικό όπου με την μέθοδο της απασχόλησης δύο άγνωστοι δράστες έκλεψαν, στο Σύνταγμα, την τσάντα και το διαβατήριο 72χρονης, η οποία είναι γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 72χρονης στο ΑΤ Συντάγματος, δύο δράστες, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, της είπαν ότι είχε σκάσει το πίσω λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, οι δύο δράστες της πήραν μία τσάντα, η οποία περιείχε 50.000 ευρώ και το διαβατήριό της, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.