05 Φεβρουαρίου 2019

Ο Καμμένος αφήνει «ορθάνοιχτη» την προσχώρηση του πρώην χρυσαυγίτη Κουκούτση στους ΑΝΕΛ

Ανοιχτό άφησε ο Πάνος Καμμένος το ενδεχόμενο να ανοίξει τις πόρτες των ΑΝΕΛ στον πρώην χρυσαυγίτη Δημήτρη Κουκούτση.

Αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει συζήτηση μαζί του, αν και πήρε αποστάσεις από παρελθόν του κ. Κουκούτση λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο...πρόσθεσε όμως με νόημα, ότι δε έχει δεί και διαπιστώσει από πλευράς του Δ. Κουκούτση κινήσεις που να τον εντάσσουν στους ναζί...«Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά, είπε ο Πάνος Καμμένος. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open συνέχισε τον πετροπόλεμο εναντίον της κυβέρνηση, και αυτή την φορά τα έβαλε με την στάση που κρατά η κυβέρνηση Τσίπρα σε σχέση με το καθεστώς Μαδούρο. Η στάση της, είπε, συμπίπτει με την στάση της Τουρκίας. Δεν μπορεί λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων να βγαίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν δηλώσεις υπέρ του Μαδούρο.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας είπε ακόμα ότι δεν απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και χαρακτήρισε τα σενάρια ότι αυτός κυκλοφόρησε την ιστορία με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες, ανοησίες. «Εγώ ότι έχω να πω το λέω δημοσίως», είπε. Αλλά πρόσθεσε ότι ο πόλεμος με τον Νίκο Κοτζιά θα συνεχιστεί, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός τον απομάκρυνε γιατί γνώριζε την εμπλοκή του Σόρος με τις βίζες του Υπουργείου Εξωτερικών και ότι μάλιστα όταν μίλησε για το θέμα αυτό με τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε οτι δεν υπάρχει ποινικό θέμα, αλλά πολιτικό υπάρχει.

Κατα τα λοιπά, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υποκύπτει στις επιταγές της Μέρκελ και στην παγκοσμιοποίηση, ενώ οι ΑΝΕΛ λένε όχι, ενώ χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας, στην ταξίδι του στην Τουρκία, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ, που εξόντωσε όπως είπε τους Ποντίους.«Δεν θα μου άρεσε να δώ τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του σφαγέα των Ποντίων», είπε χαρακτηριστικά.