11 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΠΑ! Ολυμπιακός: Θα κάνουν μήνυση επειδή ο Μαρινάκης δεν μπήκε με τσαμπουκά στο γήπεδο παρότι έχει απαγόρευση εισόδου

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θα αφήσει έτσι την αντιμετώπιση που βίωσε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα του Πειραιά είναι εξοργισμένοι (ΞΥΔΑΚΙ) από όσα έζησαν από τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους της ελληνικής Αστυνομίας και έχουν ήδη προχωρήσει σε καταγγελίες και μηνύσεις.

Από τον πειραϊκό σύλλογο τονίστηκε ότι δεν εμποδίστηκε μόνο η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια [ΔΕ: Φυσικά και ψεύδονται! Κανένας δεν πείραξε την ομάδα. Ο Μαρινάκης εμπόδιζε την ομάδα να πάει στα αποδυτήρια αφού αυτός στέκονταν μπροστά της! Δεν πήγαινε στη σουίτα όπως του υπέδειξαν και ήθελε με τσαμπουκά να να πάει στα αποδυτήρια παρότι του έχει απαγορευτεί από τον εισαγγελέα η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Αυτός δημιούργησε θέμα πηγαίνοντας μπροστά από την ομάδα! Αλλά ασχοληθείτε με αστειότητες αντί να βάλετε λεφτά να φτιάξετε ομάδα να μας κερδίζετε, όπως έλεγε κάποτε ο Βαγγέλας] και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι.

Επίσης αναφέρθηκε πως οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν απο αγνώστους που είχαν μπει στον χώρο. Θυμίζουμε επίσης την αναφορά για μπουκάλια και αντικείμενα στο πούλμαν του Ολυμπιακού αλλά και την καταγγελία για επίθεση στον Φρανσουά Μοντέστο.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επίσης θεωρούν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί και ότι στον χώρο υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι αλλά και οι σεκιούριτι δεν φορούσαν γιλέκα σεκιούριτι αλλά μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά και προπηλάκιζαν τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό έχουν σοβαρά παράπονα και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ελληνική Αστυνομία και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση.