12 Φεβρουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Ένταση και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους-Ποιος κέρδισε το έπαθλο του φαγητού

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, είχε μεγάλη βαρύτητα και για τις δύο ομάδες, αφού το έπαθλο ήταν φαγητό.

Λίγο πριν η Ελλάδα πάρει ένα ακόμη προβάδισμα, σημειώθηκε ένα έντονο περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο. Η Δήμητρα και η Αφροδίτη εκπροσωπούσαν τους Έλληνες, όμως η τελευταία έπεσε και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο αγώνας διεκόπη για λίγο, με την Αφροδίτη-βλέποντας τη συμπαίκτριά της στο έδαφος- να φωνάζει στα αγγλικά: «Δεν είναι πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι».

Η δήλωσή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Τούρκο παίκτη, και σε έντονο ύφος της τόνισε: «Το ξέρουμε δεν χρειάζεται να το λες…»!

Ωστόσο, τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν!

Δείτε το βίντεο:



Στην ελληνική ομάδα το έπαθλο φαγητού 

Ο χθεσινός στίβος μάχης στο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα-Τουρκία, ήταν ένας αγώνας ποδοσφαίρου, ο οποίος απαιτούσε ταχύτητα και στόχο αλλά μέχρι την ώρα που η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα είδαμε και ουκ ολίγα… κλωτσομπουνίδια.

Παρ’ όλα αυτά η Ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε με 10 – 8 να πάρει τον αγώνα και να γευτεί το έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες απόλαυσαν λαχταριστό φρέσκο ψωμί με κρέμα φουντουκιού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: