16 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αντίο, αντίο, εκεί στην Α2» [βίντεο]

Εξαλλος με τους αδερφούς Αγγελόπουλους εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη Βασιλειάδη

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού περίμενε τους διοικητικούς αρχηγούς των ερυθρόλευκων στην είσοδο και τους... αποχαιρέτησε με ειρωνείες και συνθήματα για την Α2.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ήταν επεισοδιακή. Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξαλλος και τα έβαλε με τόσο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκηνδίλια, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Σκηνδίλιας έβρισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επάνω έκανες τσαμπουκάδες Γιώργο. Πάνω ήξερες να κάνεις μαγκιές. 200 χρειάζεσαι για να φύγεις. Γεια σας γεια σας. Εκεί στην Α2. Αντίο αντίο εκεί στην Α2. Επάνω μου έλεγες κατέβα κάτω να παίξεις ξύλο. Πάνω μου έλεγες θα σου κάνω και θα σου δείξω. Αυτοί είναι οι πρόεδροί σας γαύροι. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Α ρε τεράστιοι».

Αγγελόπουλοι: «Αυτό που περιγράφει ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει γίνει!»

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, διέψευσαν την καταγγελία του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ τόνισαν ότι το κυριακάτικο παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί.

«Δεν έχει γίνει αυτό που υποστηριζεί ο κ. Γιαννακόπουλος. Εχει γίνει κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να τα πούμε εδώ. Ο,τι έγινε μέσα εκεί, μένει εκεί. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία. Υπάρχει βούληση για να λυθεί το θέμα», τόνισαν.