17 Μαρτίου 2019

BINTEO-Διεκόπη το «ντέρμπι» ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΩΝ-Εισβολή ΚΑΦΡΩΝ ΠΑΟ και ΑΛΗΤΕΙΕΣ Καραπαππά


Ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ αποφάσισε την οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πίεσαν προς τη διακοπή οι ερυθρόλευκοι, απούσα η διοίκηση του τριφυλλιού...

Περίπου 40 λεπτά μετά την προσωρινή διακοπή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κατά το 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γερμανός διαιτητής Μάρκο Φριτς βγήκε για να επιθεωρήσει την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο, όσα είδε δεν τον ικανοποίησαν και ακολούθως με ένα χαρακτηριστικό νόημα σήμανε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επισήμως η αιτιολογία για την απόφασή του αυτή ήταν η «μη ύπαρξη συνθηκών ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα», ενώ ανέφερε και ότι υπήρχε ακόμη οσμή δακρυγόνου. Νωρίτερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν απαιτήσει να μην συνεχιστεί η αναμέτρηση, με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών να δείχνει χαρακτηριστικά στον Γερμανό την εξέδρα, όπου ακόμη βρίσκονταν περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» και ενώ η διοίκηση του Τριφυλλιού ήταν... άφαντη καθώς μόνος του ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος έτρεχε να σώσει ό,τι σωζόταν.

Κατόπιν όλων αυτών και με δεδομένο ότι η Αστυνομία δεν κατάφερε να εγγυηθεί στον ρέφερι την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, οπότε και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Από πλευράς Παναθηναϊκού τονίζεται ότι ο Γερμανός δεν είχε ζητήσει ποτέ εκκένωση του γηπέδου.

Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως τονίζουν οι απεσταλμένοι των Μέσων Ενημέρωσης στο ΟΑΚΑ, η ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει πλήρως από τα δακρυγόνα που έπεφταν έξω από το γήπεδο.



Χούλιγκαν επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Xούλιγκαν του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς να τους σταματήσει κανείς. Περίπου 30 χούλιγκαν του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο για να επιτεθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Επιτέθηκαν σε αναπληρωματικούς παίκτες των Ερυθρόλευκων και ανθρώπους από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά.

Τραγικές εικόνες στο ΟΑΚΑ με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να δέχονται επίθεση από χούλιγκανς των πράσινων, χωρίς μάλιστα να τους σταματήσει η αστυνομική δύναμη. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ κοιτούσαν τους 30 οπαδούς του Παναθηναϊκού να φτάνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς να κάνουν το παραμικρό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι χουλιγκάνοι που έφτασαν μέχρι τον μικρό πάγκο, ήταν οπλισμένοι με μαχαίρι! Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, καθώς έγινε έγκαιρη παρέμβαση στο σημείο.

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν απειλητικά προς μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, με το ντέρμπι να σταματά προσωρινά. Ο Φρανσουά Μοντεστό απευθύνθηκε προς τον διαιτητή, προκειμένου να σταματήσει το παιχνίδι. Υπήρξαν διαβουλεύσεις, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι.

Όλα αυτά που περιγράφουμε έγιναν στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης και πραγματικά αναρωτιέται κάποιος για τα μέτρα ασφαλείας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για ποια μέτρα ασφαλείας να μιλήσει κάποιος όταν τριάντα χούλιγκανς κάνουν βόλτα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και φτάνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, χτυπώντας ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και μέλη του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περισσότερα από εφτά λεπτά και ξανάρχισε με απόφαση του Γερμανού διαιτητή.

Αλητείες non stop από Καραπαπά: Έστειλε «φιλάκια» στον κόσμο του Παναθηναϊκού 

Προκλητικός γι' ακόμα μία φορά ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, καθώς λίγο μετά την απόφαση για οριστική διακοπή του ντέρμπι άρχισε να στέλνει ειρωνικά... φιλάκια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν τελείωσε ποτέ καθώς η κατάσταση ξέφυγε τελείως.

Λίγο μετά την οριστική απόφαση για διακοπή έπειτα από τον έλεγχο των διαιτητών, κι ενώ άπαντες προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους και κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επέλθει η ομαλότητα, ο Κώστας Καραπαπάς συνέχιζε να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, άρχισε να χαιρετάει ειρωνικά προς την πλευρά του κόσμου του Τριφυλλιού, στέλνοντας παραλληλα επιδεικτικά «φιλάκια».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο: