19 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις: Πολιτική εξαγορά Κουντουρά-Δανέλλη με την τροπολογία-Κατάπιατε τη δήλωση της Μεγαλοοικονόμου για τα αγγούρια και τους ομοφυλόφιλους

Άγρια επίθεση κατά της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας την για ακραίο σεξισμό.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση της κυρίας Μεγαλοοικονόμου πριν από λίγες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό open όταν πρόσφερε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο, ένα καλάθι με κηπευτικά και του είπε ότι «δεν του έφερε αγγούρια επειδή ξέρει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος».

«Αυτή είναι η πιο ακραία σεξιστική και ρατσιστική δήλωση που έχω ακούσει και τολμάτε εδώ μέσα να μιλάτε για ρατσισμό που ακούγεται στα τηλεοπτικά παράθυρα. Κανείς δεν είχε το θάρρος να βγει και να καταδικάσει αυτή τη δήλωση. Πρέπει να ντρέπεστε ανέφερε ο κύριος Γεωργιάδης ενώ από τα έδρανα των βουλευτών του ΣυΡιζΑ υπήρξαν φωνές και μάλιστα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μορφιδης του φώναξε ότι είναι ίδιος με την κυρία Μεγαλοοικονόμου. Τότε ο κύριος Γεωργιάδης ανταπάντησε «χαίρομαι γι’ αυτό που είπατε αυτό αποδεικνύει ότι προκειμένου να μην χάσετε την καρέκλα δεν θα είχατε καμία αντίρρηση να έχετε στην κοινοβουλευτική σας ομάδα και τον Αδωνι Γεωργιάδη τέτοιοι είστε».

Δείτε το χαρακτηριστυικό απόσπασμα από εκείνη την συνέντευξη στο Open:



Ο κύριος Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Έλενας Κουντουρά με αφορμή την σημερινή τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή λέγοντας ότι αυτή η τροπολογία αποδεικνύει όσα είχε πει πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος από τη Βουλή ότι υπήρξε πολιτική συνδιαλλαγή μεταξύ της κυρίας Κουντουρά και της κυβέρνησης.

«Προσπαθούσα να αποδείξω τόσα χρόνια ότι αυτά που λένε για την αριστερά και την ηθική δεν έχουν καμία σχέση και ευτυχώς ήρθατε εσείς και αποδείξατε την αλήθεια όσον έλεγα σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ « είπε ο κύριος Γεωργιάδης ολοκληρώνοντας την ομιλία του.