18 Μαρτίου 2019

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΞΟΙ ΕΙΣΤΕ! Λευτέρης Αυγενάκης: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει»

Με συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγεράκης, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει και δεν θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αυγενάκης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός έχει ωριμάσει μέσα από όλα αυτά που έχουν συμβεί, και τον καλούμε να ενεργοποιηθεί και να στηρίξει το μέτωπο της λογικής, της σοβαρότητας, του μέτρου που υπηρετούν η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Η παροχολογία, οι ρυθμοί με τους οποίους κινείται η κυβέρνηση, όλα δείχνουν ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Όχι μόνο για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και για τις εθνικές εκλογές. Η κυβέρνηση λειτουργεί με ρυθμούς προετοιμασίας εθνικών εκλογών. Όλα αυτά που λέγονται για τον Οκτώβριο είναι ξεκάρφωμα. Στη ΝΔ είμαστε πανέτοιμοι για οποιαδήποτε στιγμή, ας κάνουν εκλογές όποτε θέλουν».

Ο κ. Αυγεράκης τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αλωνίζει» όλη τη χώρα, αλλά και όλα μας τα στελέχη κινούνται παντού. Είμαστε κόμμα των πολλών και όχι κόμμα που ασχολείται με τους λίγους, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, υπογράμμισε: «Όσο και να θέλει να το αποφύγει, κάλπες θα στηθούν και ο ελληνικός λαός θα εκφραστεί. Οι ευρωεκλογές είναι για μας δημοψήφισμα. Η αίσθησή μας είναι ότι θα προκαλέσει ταυτόχρονα και εθνικές εκλογές. Για εμάς μόλις στηθεί η κάλπη, καλούμε τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει τη συμφωνία ή την απόρριψή του για τις πολιτικές του κ. Τσίπρα, και από την άλλη την έγκριση του προγράμματος της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη».