17 Απριλίου 2019

Το παράπονο της Βίκυς Φλέσσα για την ΕΡΤ που της έκοψε την εκπομπή

Σε μια ανάρτηση που έκανε σήμερα στο Facebook, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, η οποία θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ενημερώνει τους φίλους και θαυμαστές της ότι η προβολή της εκπομπής διακόπτεται λόγω της υποψηφιότητας.

Επίσης αναφέρεται σε ένα αίτημα το οποίο απηύθυνε στη διοίκηση της ΕΡΤ, και το οποίο απορρίφθηκε, ενώ αναρωτιέται και η ίδια τι θα γίνει στη συνέχεια με τα επεισόδια που έχουν μαγνητοσκοπηθεί.

«Aγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι της εκπομπής όλα αυτά τα 16 χρόνια, θα ήθελα να σάς ενημερώσω ότι αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 δεν θα περιλαμβάνει την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη συνέντευξη του ψυχιάτρου Δημήτρη Καραγιάννη, όπως είχε προγραμματιστεί. Η Διοίκηση της ΕΡΤ με ενημέρωσε ότι λόγω της επίσημης ανακοινώσεώς μου ως υποψήφιας Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία η προβολή της εκπομπής διακόπτεται», αναφέρει στην ανάρτησή της η γνωστή δημοσιογράφος.

Και συμπληρώνει: «Δεδομένου ότι έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί από εμένα προς προβολήν 9 ακόμη συνεντεύξεις, ζήτησα τουλάχιστον 2 από αυτές να προβληθούν στο πλαίσιο του νόμου της προεκλογικής περιόδου, που ξεκινά από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τις εκλογές και παρέχει το δικαίωμα για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή να εμφανιστεί δύο φορές σε κάθε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Εν προκειμένω, στην ΕΡΤ2 για εμένα, δεδομένου ότι εκεί προβάλλεται η εκπομπή μου, παρότι δεν είναι πολιτική, ούτε έχει περιεχόμενο ευρωπαϊκά θέματα. Η απάντηση που έλαβα σε αυτό το αίτημα ήταν αρνητική».

Στην αναρτησή της στο facebook, η Βίκυ Φλέσσα επισημαίνει ακόμη:

«Φίλες και φίλοι,οι 9 εναπομείνασες συνεντεύξεις και τα θέματά τους προς προβολήν κατ'αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

— ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-Ψυχίατρος με θέμα το ερώτημα "Αλλάζει ο άνθρωπος;"

— ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ- Καθηγητής Επικοινωνίας και Πολιτισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα " ο γόνιμος άνθρωπος σε έναν άγονο κόσμο".

— ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΣΣΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-Ψυχοθεραπευτές με θέμα " Σχολική τάξη, μάθηση και ψυχική υγεία"

— ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΓΓΟΥΡΑΝΗΣ-Ιατρός παθολόγος με θέμα " την αξία του μαγνησίου για την υγεία μας".

— ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ-Σκηνοθέτης-ισόβιο μέλος του Actors Studio της Νέας Υόρκης (αποκλειστική συνέντευξη) με θέμα "Ελληνικό θέατρο:Πώς φτάσαμε εδώ;"

— ΤΟΝΙΑ ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-Καθηγήτρια ΕΜΠ με θέμα την
" Αποκατάσταση του Παναγίου Τάφου και της Αγια-Σοφιάς".

— ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΤΗΣ-Ιατρός Ομοιοπαθητικής με θέμα "τις διαφορές με την κλασική ιατρική και τις ασθένειες που η ομοιοπαθητική μπορεί να αντιμετωπίσει".

— ΑΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-Σύμβουλος Διατροφής με θέμα "την απενοχοποίηση των υπέρβαρων ανθρώπων".

— ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ- Επ.καθηγητής Ορθοδοντικής με θέμα την " Ηδύλη και την Αυγή, τα άλλα δύο κορίτσια της αρχαιότητας μετά την Μύρτιδα».

«Φίλες και φίλοι, δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να σάς ενημερώσω τί θα γίνει με τις παραπάνω εκπομπές. Στην ερώτησή μου, αν θα προβληθούν μετά την Κυριακή 26 Μαίου, δεν έλαβα απάντηση από τη Διοίκηση της ΕΡΤ. Η Βίκυ Φλέσσα που ξέρετε " μετακομίζει" προς το παρόν στην προσωπική της σελίδα, για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της για την Ευρώπη. Όσες και όσοι πιστές και πιστοί φίλοι θέλετε, μπορείτε να προσέλθετε στην σελίδα μου.

Θα μού δώσει κουράγιο και χαρά η υποστήριξή σας και προσβλέπω στις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας, σε μία προσπάθεια να συναντήσουμε το μέλλον μας με οδηγό τον Πολιτισμό.

Με πολλή αγάπη και λίγη μελαγχολία.

Καλή αντάμωση!» καταλήγει η δημοσιογράφος.