25 Απριλίου 2019

ΜΑΛ@ΚΙΑ! Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ζήτησε συγνώμη για τη ζώνη ασφαλείας που δεν φορούσε

Το να ζητάει ένας πολιτικός συγνώμη δεν είναι κάτι που συνηθίζεται και όταν γίνεται θα πρέπει να αναφέρεται ως κάτι θετικό. Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής το έπραξε σε σχέση με το ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το αυτοκίνητο.

Το θέμα ξεκίνησε μετά από φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δείχνει τον ίδιο και την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ να βρίσκονται στο αυτοκίνητο χωρίς ζώνη.

Ο βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μία ανάρτηση που παραδέχθηκε το λάθος του, ευχαρίστησε για τις παρατηρήσεις και τόνισε ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή – ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος – δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής: «Όταν οδηγούμε, φοράμε ζώνη. Πάντα. Με την ασφάλεια στο δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε. Οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν θέλω. Ειλικρινά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις».