18 Απριλίου 2019

Ρωμανός στον ΣΚΑΪ: Όταν είσαι κωλοτούμπας, έχεις πει τα πάντα και τα αντίθετά τους

Τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα των ευρωεκλογών, αλλά και τον οπορτουνισμό όσων όψιμα συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» ο τ. αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκος Ρωμανός.

«Οι εκλογές είναι σίγουρα δημοψήφισμα και εκτός από δημοψήφισμα είναι εκλογές που αφορούν τη ζωή μας, γιατί στην Ευρώπη παίρνονται πολύ σημαντικές αποφάσεις που, δυστυχώς, δεν έχουμε προλάβει να αναδείξουμε.

Και έχουμε ευθύνη όλοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι», υπογράμμισε, συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός, ενώ επέμεινε στην πρόβλεψή του ότι οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της συνταγματικής προθεσμίας.

«Εγώ επιμένω να λέω, με κίνδυνο να διαψευστώ, ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν όσο αργότερα γίνεται. Βλέπετε πόσο αγαπούν τις καρέκλες όσοι περιστοιχίζουν τον κ. Τσίπρα, με πρώτο τον ίδιο. Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουν τις καρέκλες για κανέναν λόγο», είπε ο κ. Ρωμανός.

Ευρισκόμενος στο στούντιο με τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιο Καλπάκη, ο κ. Ρωμανός διερωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που η ΔΗΜΑΡ κατήλθε αυτόνομα σε εθνικές εκλογές.

«Εκπροσωπείτε ένα κόμμα που την τελευταία φορά που μετρήθηκε δεν εκπροσωπεί κανέναν. Εκφράζει την αγάπη για την καρέκλα και την κωλοτούμπα. Είστε πιο κωλοτούμπες και από τον Τσίπρα», είπε ο κ. Ρωμανός προς τον κ. Καλπάκη.

Υπενθύμισε ότι ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν γενικός γραμματέας την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά και υπενθύμισε στον κ. Καλπάκη ότι πλέον εκπροσωπεί ένα κόμμα που για χρόνια πρωταγωνίστησε σε αντισυγκεντρώσεις, συνιστώντας παράλληλα λίγη συστολή ως προς τα περί «αντισυγκεντρώσεων» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπογράμμισε, δε, και την ανακολουθία της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του κ. Θεοχαρόπουλου, ο οποίος, όπως είπε, έχει το…ρεκόρ να κατεβαίνει σε ψηφοδέλτια Επικρατείας.

«Αυτός που στήριζε την κυβέρνηση Σαμαρά απέναντι στον λαϊκισμό του Τσίπρα, να κατεβαίνει τώρα με τον Τσίπρα; Έχει αυτό συνέπεια;», διερωτήθηκε ο κ. Ρωμανός, ενώ, σχολιάζοντας και την προοιωνιζόμενη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ στις εθνικές εκλογές είπε «όπου υπάρχει καρέκλα θα κατέβετε».

«Όταν είσαι κωλοτούμπας, έχεις πει τα πάντα και τα αντίθετά τους», τόνισε, τέλος, ο κ. Ρωμανός.