Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Κρατικό Νικαίας: Στην Εντατική νοσηλεύεται υπάλληλος που καρατομήθηκε παράνομα από τον ΔιοικητήΜόλις λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες των εργαζόμενων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, πως ο νέος, προσωρινός Διοικητής Ευθύμιος Γεωργόπουλος ( ο οποίος ασκεί παράλληλα καθήκοντα όχι μόνο στο ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ - ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ, αλλά και στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" και στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας) προέβη στον παράνομο υποβιβασμό τομεαρχών και υποδιευθυντών με κριτήρια τα πολιτικά πιστεύω τους, μια δυσάρεστη είδηση έρχεται στο προσκήνιο.

Η πρώην Τομεάρχησα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας A.Μ. μετά την καθαίρεση της σε προϊσταμένη, κατά παράβαση του κατά παράβαση του άρθρου 30 του νόμου 4369/2016(ΦΕΚΑ΄33/27.Ο2.2016) και παρά το φύλλο αξιολόγησης της με Άριστα, εισήχθηκε εκτάκτως για νοσηλεία σε μεγάλο νοσοκομείο του λεκανοπεδίου Αττικής. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για κρισιμότατη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα είχε ιατρικό ιστορικό, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία και επιβαρύνθηκε αμέσως μετά την είδηση της καταχρηστικής, από πλευράς Ε. Γεωργόπουλου, καρατόμησης της. Υπενθυμίζεται ότι ο προσωρινός διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Ευθύμιος Γεωργόπουλος Ευθύμιος ασκεί παράλληλα καθήκοντα, για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον ορισμό νέου Διοικητή, με βάση το ΦΕΚ 64/13.02.2019.

meaculpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου