20 Μαΐου 2019

ΤΑ ΓΚ@ΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ! Ο 73χρονος Λούλα είναι ερωτευμένος με 40χρονη -Μόλις αποφυλακιστεί θα την παντρευτεί

Παρά τα 73 του χρόνια και το γεγονός ότι είναι φυλακισμένος, ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα είναι ερωτευμένος και θέλει να ξαναπαντρευτεί.

Αυτό υποστηρίζει πρώην υπουργός της Βραζιλίας, που επισκέφθηκε τον Λούλα στη φυλακή της Κουριτίμπα την προηγούμενη εβδομάδα. «Είναι ερωτευμένος και το πρώτο πράγμα που θα κάνει βγαίνοντας από τη φυλακή θα είναι να ξαναπαντρευτεί. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά», έγραψε στο Facebook ο Λουίς Κάρλος Μπρεσέρ-Περέιρα, που έχει διατελέσει υπουργός Οικονομικών αλλά και Επιστημών.

Μια 40χρονη έκλεψε την καρδιά του Λούλα

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας έχει καταδικαστεί για διαφθορά και είναι φυλακισμένος από τον Απρίλιο του 2018. Ποια έχει κλέψει όμως την καρδιά του 73χρονου Λούλα; Πρόκειται για την Ροσάντζελα ντα Σίλβα, μια 40χρονη κοινωνιολόγο που εργάζεται σε δημόσια εταιρεία διαχείρισης του υδροηλεκτρικού σταθμού του Ιταΐπου- ο δεύτερος στον κόσμο σε παραγωγή- σύμφωνα με την ιστοσελίδα Epoca. Οι δυο τους ήταν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ το ειδύλλιο ξεκίνησε προτού φυλακιστεί ο Λούλα. Το περιβάλλον του πρώην προέδρου ήθελε να κρατηθεί κρυφή η σχέση και δεν χάρηκε διόλου με τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού.

Αν τελικά παντρευτεί ο Λούλα, αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του. Η πρώτη του σύζυγος πέθανε από ηπατίτιδα το 1971 και η δεύτερη από εγκεφαλικό, τον Φεβρουάριο του 2017. Τους επόμενους μήνες ο Λούλα θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την υπαγωγή του στο «ημιανοιχτό σύστημα» έκτισης ποινής, κάτι που θα του επιτρέψει να εργάζεται εκτός φυλακής την ημέρα και να επιστρέφει κάθε βράδυ στο κελί του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.