27 Μαΐου 2019

Ακόμα ψάχνουν την Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ μετά την συντριβή

Στο εκλογικό πάνελ της ΕΡΤ μεταξύ των δημοσιογράφων που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν για να σχολιάσουν το αποτέλεσμα, ήταν και η Κατερίνα Ακριβοπούλου (ΚΛΑΜΑ).
 

Η αντικειμενική (ΚΛΑΜΑ) δημοσιογράφος που παίρνει τις ωραίες συνεντεύξεις από τον Νίκο Παππά (ΚΛΑΜΑ) και τους υπόλοιπους που θέλουν να αποθεώσουν τον  πρόεδρο Αλέξη.

Και ενώ όλοι περίμεναν την ωραία (ΚΛΑΜΑ) Κατερίνα και το σχόλιο της, η ίδια αποφάσισε να μην προσέλθει στο πάνελ. Προφανώς δεν άντεξε το εύρος της συντριβής.

Συνομιλώντας με τον Αντώναρο, την Παπακώστα, τον Βαξεβάνη, τον Νίκο Παππά και φυσικά με τον αγαπημένο της Προκόπη Παυλόπουλου (ΚΛΑΜΑ), είχε πιστέψει αυτό που έλεγαν μεταξύ τους, ότι: «δεν χάνει από τον Κούλη, ο Τσίπρας» (ΠΟ@ΤΣΑ!). 

Ε, που να βρει το κουράγιο η Ακριβοπούλου, να βγει και να στηρίξει τον τελειωμένο (ΠΟ@ΤΣΑ!) πρωθυπουργό της. Προτίμησε να απέχει προκειμένου να υπάρχει ως ανάμνηση (ΚΛΑΜΑ) μόνο η καθημερινή προπαγάνδα.

Ωστόσο ακόμη και οι γυναίκες, αν θέλουν να δείξουν γενναιότητα, το κάνουν στα δύσκολα. Ήταν μια κακή στιγμή η επιλογή να απέχει (ΚΛΑΜΑ). Η πρώτη, ίσως και η τελευταία (ΚΛΑΜΑ) στην μέχρι τώρα τηλεοπτική διαδρομή, της πανέμορφης (ΚΛΑΜΑ) Κατερίνας.

media.gr