25 Μαΐου 2019

Κούκος: «Περίμενα περισσότερο κόσμο στη συγκέντρωση του Αλέξη»

Την απογοήτευση του για την χαμηλή προσέλευση εξέφρασε σήμερα ένας κούκος που βρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα.

Μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους στον απόηχο της συγκέντρωσης, το μοναχικό πτηνό δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου.

«Είμαι απογοητευμένος, δεν θα σας πω ψέματα. Όταν έφτασα ήμασταν τρεις και εγώ. Η πλατεία έμοιαζε σαν το καφενείο που έχει πεθάνει ο καφετζής» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν εκεί βέβαια ο Κουβέλης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Ηλιόπουλος, αλλά πόσο κόσμο να τραβήξουν ακόμα και πρόσωπα τέτοιου βεληνεκούς. Καλύτερα να έκαναν τη συγκέντρωση σε Airbnb» πρόσθεσε.

Κάνοντας μια σύντομη ανάλυση των λόγων που κατά την άποψη του η συγκέντρωση δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, ο κούκος είπε: «Κοιτάξτε, κακά τα ψέματα, δεν το’χουμε πια με τις συγκεντρώσεις. Πριν από μερικά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να οργανώσει διαδήλωση κατά των μνημονίων που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι να λέμε τώρα.»

«Κάποιοι βέβαια είπαν ότι μετά είχε περισσότερο κόσμο. Δεν ξέρω. Από το 2015 έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Ακόμα κι εγώ έπρεπε να φύγω νωρίς γιατί δουλεύω νυχτερινή βάρδια σε ένα ελβετικό ρολόι τοίχου.»

https://tovatraxi.com/politics/koukos-perimena-perissotero-kosmo-sti-sygkentrosi