16 Μαΐου 2019

ΚΛΑΜΑ! Η ΝΔ με ΒΙΝΤΕΟ θυμίζει στη γιαγιά του ΣΥΡΙΖΑ πόση σύνταξη της έκοψε ο Τσίπρας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα κόμματα, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Ηδη στον αέρα, βρίσκονται τα προεκλογικά σποτ τους.

Με ένα προεκλογικό τηλεοπτικό μήνυμα απαντά η ΝΔ στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις. Στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί γυναίκα συνταξιούχος που ξεκινά με την φράση, «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα».

«Θα σας θυμίσουμε εμείς», απαντά η ΝΔ. Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες. Από το 2015 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα:

- Κατάργησε το ΕΚΑΣ
- Μείωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων ως 38% με το νόμο Κατρούγκαλου.
- Περιέκοψε επιπλέον όλες τις παλιές συντάξεις με 6% λόγω εισφοράς υπέρ Υγείας.

Κάθε συνταξιούχος έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ 2056 ευρώ το χρόνο. Έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα.

Πολιτική Αλλαγή τώρα. Για να αυξηθούν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων» καταλήγει η ΝΔ στο τηλεοπτικό μήνυμά της.

Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειεςΣτα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες #Αξίζουμε_καλύτερα #Ευρωεκλογές2019
Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Thursday, May 16, 2019


Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεοπτικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη γυναίκα συνταξιούχο, ακολουθεί απόσπασμα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που λέει: «Προχωρούμε άμεσα στην κατανομή της λεγόμενης 13ης σύνταξης», και ενώ το βίντεο εξελίσσεται, ακούγονται οι φράσεις, «Έντεκα περικοπές στις συντάξεις έως το 2014», «Σταμάτημα περικοπών και αυξήσεις από το 2019», «Επαναφορά της 13ης σύνταξης». «Και συνεχίζουμε. Ήρθε η ώρα των πολλών». «Επιτέλους, με είχανε ρημάξει πια την έρημη» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.