17 Μαΐου 2019

O Μητσοτάκης έκανε την κ@λοτούμπα και τα βρήκε με Μαρή με ενδιάμεσο το άεργο ρεμάλι Πιερρακάκη

Την  οργή του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριακου Μητσοτάκη στα γραφεία του (μέχρι χθες) "χαιδεμένου" τέκνου του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ, Στοιχηματζή Δημήτρη Μάρη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα τρία προηγούμενα χρόνια ο Μάρης, υπήρξε τακτικός συνομιλητής του Τσίπρα, και έστησε σειρά ΖΗΜΙΟΓΟΝΩΝ Μέσων Ενημέρωσης με στόχο να υποστηριχθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με πιο χαρακτηριστική περίπτωση ολων, την ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ συμμετοχή του Μάρη στο μάνατζμεντ του Έθνους του Σαββίδη, στοχευμένα φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα του οποίου προκάλεσαν την οργή του Μητσοτάκη (όταν άγγιξαν και μέλη της οικογένειας του) αλλά και τις δημόσιες καταγγελίες του προέδρου της ΝΔ κατά του Μάρη στην Βουλή.

Αποκορύφωμα όλων, ήταν το μπαράζ κοινοβουλευτικών ερωτήσεων  από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για την χρηματοδότηση (φιλοκυβερνητικών)  επιχειρήσεων Μέσων Ενημέρωσης από Στοιχηματικές Εταιρείες που ελέγχονται φορολογικά για σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής.

"Φωτογραφικές" ερωτήσεις που όλες ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ τον Δημητρη Μάρη.

Γι αυτό  και είναι απορίας άξιο πως ο Μητσοτάκης, μετά τα παραπάνω επισκέφθηκε (για δεύτερη φορά) τα γραφεία του Μάρη και συναντήθηκε μαζί του σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα.

Προφανώς θα ήταν ιδιαίτερα... πειστικός ο "ενδιάμεσος"...



Ο ρόλος του "μυστικού" συμβούλου Πιερακάκη

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της πάντα ενημερωμένης εφημερίδας AXIA ο άνθρωπος που έπεισε τον Μητσοτάκη να τα "βρει" με τον Μάρη, είναι ο νεότευκτος  σύβουλος του Κυριάκος Πιερακάκης.

Εγραψε πριν από λίγες μέρες η ΑXIA:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Νέο αστέρι, παντός καιρού, στη Ν.Δ.

"Ένα νέο «μπουμπούκι» προσέθεσε ο Μητσοτάκης στη μεγάλη πια αυλή του, το οποίο συμμετέχει, όπως μου λένε, και στον πρωινό καφέ! Όχι της Μενεγάκη, του Κυριάκου! Πρόκειται για πρώην στενό συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον Κυριάκο Πιερρακάκη, πολιτικό επιστήμονα όπως δηλώνει και καθηγητή σε ιδιωτικό κολλέγιο. Από την αγκαλιά του Βενιζέλου και της ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης ο Πιερρακάκης πέρασε στον ιδιωτικό τομέα όπου ταυτίστηκε με το επιχειρηματικό προφίλ του πρώην προέδρου του ΣΕΒ βιομηχάνου και επενδυτή Δημήτρη Δασκαλόπουλου. Και από εκεί άνοιξε η πόρτα για την επιστροφή στην εξουσία, καθώς εμφανίζεται ως εκείνος που έχει το προβάδισμα για υπουργός ψηφιακής πολιτικής στην κυβέρνηση της Ν.Δ. Στην πιάτσα της Ν.Δ., όπου ως γνωστόν όλοι σφάζονται μεταξύ τους, λένε ότι ο Πιερρακάκης είναι ο νέος νταραβερτζής του συστήματος και για να το πιστοποιήσουν με αποδείξεις και ονόματα λένε πως ο Πιερρακάκης είναι εκείνος που έφερε σε επαφή τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον παράγοντα του στοιχήματος και των μίντια Δημήτρη Μάρη. Θυμίζεται ότι ο Μάρης είναι ένας εκ των εκλεκτών και προνομιούχων της σημερινής κυβέρνησης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί χρόνια σαν να ήταν το σπίτι του!"

Η.Κ.Τζαφέρης
Lykavitos.gr