Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Ντιμπέιτ: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου από τον ΑΝΤ1Ποιος δημοσιογράφος θα καλύψει το κενό του Νίκου Χατζηνικολάου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου;

Ο άνκορμαν του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media πως δεν προτίθεται να πάρει μέρος στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί έξι μέρες πριν από την κάλπη για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή» έγραψε το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η αμέσως επόμενη απορία που γεννήθηκε ήταν ποιος θα είναι ο δημοσιογράφος που θα εκπροσωπήσει τον ΑΝΤ1 στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σταθμού στην εκπομπή θα παραστεί η Στεφανία Μουρελάτου.

Η ρεπόρτερ Στεφανία Μουρελάτου έχει εμπειρία χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ το 2017 πήρε θέση στο στούντιο του ντιμπέιτ, απέναντι στους υποψηφίους για την προεδρία τότε του ΚΙΝΑΛ.Η Στεφανία Μουρελάτου βρέθηκε στο ντιμπέιτ για την διαδοχή στην κεντροαριστερά το 2017

Σύμφωνα με πληροφορίες τη συζήτηση αναμένεται να συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου και θα συμμετέχουν πλην της Στεφανίας Μουρελάτου, οι εξής δημοσιογράφοι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Ελλη Στάη από το Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου