06 Ιουνίου 2019

BINTEO-Ο Αδωνις για Λαζόπουλο: Δεν έχει πια καμία επιρροή, συνέβαλα στην αποδόμησή του

Υπερήφανος δηλώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης για το γεγονός ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πλέον καμία επιρροή στην ελληνική κοινωνία και, όπως λέει, αισθάνεται υπερήφανος που συνέβαλε και αυτός στην αποδόμησή του.

Το σχόλιο του Αδωνη Γεωργιάδη αφορά τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει πλέον η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου Αλ Τσαντίρι στο Open και αφορμή για την αναφορά στο twitter του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν η προβολή στην τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, δηλώσεων του Αδωνη Γεωργιάδη από το μακρινό 2013, όταν ήταν υπουργός Υγείας και δήλωνε οτι «εάν γίνουν απολύσεις θα είναι αποφάσεις δικές του και όχι της Τρόϊκας. Δεν θέλω, να μου πάρει η Τρόϊκα την δόξα» είχε προσθέσει τότε ο κ.Γεωργιάδης.

Με αφορμή το σχόλιο ενός χρήστη του twitter που σχολίαζε «Είναι δυνατόν; Άρχισε πάλι τα ίδια; Παίζει δηλώσεις του Αδωνη το 2013 για να κάνει προπαγάνδα; Ποιος τους πιστεύει πια;», ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πλέον απολύτως καμμία επιρροή στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτό αποδεικνύει και η έλλειψη τηλεθεατών στην εκπομπή του. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ στην αποδόμηση του και είναι ένας επιπλέον λόγος να με αντιπαθεί αυτός και να αισθάνομαι υπερήφανος εγώ.