19 Ιουνίου 2019

Κατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τη Φουρέιρα που την έκανε έξαλλη [βίντεο]

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Φουρέιρα να βρίσκονται σε κόντρα.

Σε κάθε τους συνέντευξη, η μία θα ερωτηθεί για την άλλη. Πρόσφατα,όταν η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αυτός τη ρώτησε αν θα προτιμούσε να κάνει ντουέτο με τη Στικούδη ή να την απατήσει ο σύντροφός της με αυτή. Τότε η Φουρέιρα είχε απαντήσει: «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με τη Στικούδη που είναι θεά, είναι λογικό. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν»;



Η ενόχληση της Κατερίνας Στικούδη

Σήμερα, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα άφηνε τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, που είναι γνωστός ως DJ Rico, να κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα. Τότε, είπε νευριασμένη: «Καλά τι με ρωτάς τώρα;», με τη δημοσιογράφο να της απαντά ότι κάνει χιούμορ.

«Μπουρδουκλωθήκαμε... Γιατί κάποιοι άνθρωποι που μας βλέπουν, οι γονείς, άνθρωποι λίγο πιο μεγάλοι δεν έχουν αμερικάνικο χιούμορ. Ή πολλές φορές κάποια πράγματα οι μεγαλύτεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τα αντιληφθούν. Και δεν θέλω να στενοχωριέται με τίποτα η οικογένειά μου. Καμιά φορά είναι άλλες οι γενιές και η φιλοσοφία», πρόσθεσε η φανερά εκνευρισμένη Κατερίνα Στικούδη.



Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ», η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει πως οι δυο τους δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, κι ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνουν ποτέ φίλες.