19 Ιουνίου 2019

Μητσοτάκης: «Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στην Πετρούπολη όπου περπάτησε στους δρόμους της πόλης και μίλησε με τους ανθρώπους.

«Μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία έρχεται με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Στην συνέχεια σε δήλωσή του συμπλήρωσε πως η Νέα Δημοκρατία συνένωσε την εμπειρία των παλαιότερων με την ορμή των νέων και επανέλαβε για μια ακόμα φορά το μήνυμα ενότητας με αποδέκτες όλους του Έλληνες.



Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «αν θα πάει η Ελλάδα μπροστά, αν θα έχουμε ισχυρή ανάπτυξη, αν θα έχουμε πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, αν θα έχουμε καλά δημόσια Πανεπιστήμια, χωρίς μπαχαλάκηδες». Την ίδια στιγμή ζήτησε την στήριξη όλων των Ελλήνων για μια καθαρή και ισχυρή εντολή το βράδυ στις 7 Ιουλίου, διότι μόνο έτσι όπως είπε «θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και με αποτελεσματικότητα το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη Παιδεία και καλύτερη Υγεία».



Σε ότι έχει να κάνει με τις πρόσφατες εξελίξεις στα εθνικά θέματα ο κ. Μητσοτάκης είπε «Αυτό είναι το διακύβευμα, αυτοδύναμη Ελλάδα που και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία -βλέπετε πόσο τεταμένα είναι τα πράγματα στα εξωτερικά μας ζητήματα- κάποιος πρέπει να κρατήσει το τιμόνι της χώρας με στιβαρότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Να διαπραγματευθεί στην Ευρώπη, όχι πουλώντας τσαμπουκά, για να το πω πολύ απλά, αλλά με υπευθυνότητα και με πατριωτισμό. Αυτές τις αξίες υπηρετεί η Νέα Δημοκρατία, αυτές υπηρετούσε πάντα, αυτές θα υπηρετήσει και τώρα».