24 Ιουλίου 2019

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του ιδιοκτήτη καταστημάτων παιχνιδιών Ζαχαριά-Είχε ξεγελάσει τον θάνατο το 2014

Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολώνα

Σοκ προκαλεί η είδηση του τραγικού θανάτου, του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά, γιου του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

 Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε στύλο της ΔΕΗ .

 Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και να προσκρούσει στην κολώνα.

Σημειώνεται πως το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο.

 Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολώνα και να βρει τραγικό θάνατο.



Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Είχε ξεγελάσει τον θάνατο το 2014 -Τώρα δεν τα κατάφερε

Το νήμα της ζωής του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά κόπηκε απότομα το απόγευμα της Τρίτης, όταν το ΙΧ που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολώνα.
Ομως, ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, είχε «φλερτάρει» άλλη μια φορά με τον θάνατο, πριν από πέντε χρόνια.

Ηταν Αύγουστος του 2014, και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς – 18 ετών τότε -μαζί με τον πατέρα του, επίσης Αλέξανδρο Ζαχαριά, επέστρεφαν σπίτι τους. Την κατακόκκινη Φεράρι, την οδηγούσε ο πατέρας του.

Η Φεράρι με την οποία είχαν τρακάρει ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς και ο γιος του το 2014

Η Φεράρι με την οποία είχαν τρακάρει ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς και ο γιος του το 2014

Στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο πατέρας του άτυχου νεαρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθεια να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Απόψε το απόγευμα ωστόσο, ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς δεν κατάφερε να ξεγελάσει δεύτερη φορά τον θάνατο.