04 Ιουλίου 2019

Το ΠΑΣΟΚόσκυλο Πιερρακάκης διατείνεται παντού πως θα γίνει υπουργός-Ο Μητσοτάκης το ξέρει;

Με όποιον διαπλεκόμενο νταραβεριτζή - αεριτζή της πλατείας Φιλικής Εταιρείας και αν συνομιλήσεις, θα σου πει πως υπάρχει ένα πρόσωπο που θα είναι "σίγουρα υπουργός" του Μητσοτάκη:  Ο ταλαντούχος κ. Πιερρακάκης.

Αυτό το μεγάλο "πουλέν" του Βενιζέλου, ο οποίος ήταν έτοιμος να ηγηθεί μέχρι και του ΠΑΣΟΚ (αυτό και αν είναι ανέκδοτο) αλλά τον... έκλεψε από την πολιτική (πρόσκαιρα) η ιδιωτική πρωτοβουλία.  Δηλαδή ο Δασκαλόπουλος και το think tank των διάφορων αργόσχολων ("Διανέοσις")  που ο πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ έστησε για γεμίζει τον χρόνο του όταν μοσχοπούλησε την ΔΕΛΤΑ στο "κορόιδο" τον μακαρίτη Βγενόπουλο.

Ο Πιερακάκης όμως δεν άντεξε και επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, στην πολιτική. Αλλά από το "γαλάζιο" μετερίζι αυτή την φορά, αφού φαίνεται να ανακάλυψε (μετά τον Βενιζέλο) το φως το αληθινόν, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και όταν λοιπόν ρωτάς όλους τους αεριτζήδες του Κολωνακίου "καλά εσείς που ξέρετε πως ο Πιερρακάκης θα γίνει υπουργός;" εισπράττεις την ίδια ακριβώς, μονότονη απάντηση: "Αυτό λέει παντού ο ίδιος..."

Εμείς δεν γνωρίζουμε εάν τελικά γίνει υπουργός - πιθανώς να το γνωρίζουν (μεταξύ άλλων)  η σύζυγος πρώην μεγαλοτραπεζιτη ή οι διάφοροι Στοιχηματζήδες με τους οποίους συναναστρέφεται.

Το εύλογο ερώτημα που θέτουμε είναι: Ο Κυριάκος τα γνωρίζει όλα αυτά; 

https://www.lykavitos.gr/o-pierakakis-diateinetai-pantou-pos-th/