17 Ιουλίου 2019

Καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ για Γεροβασίλη και διοικητή Νοσοκομείου ότι εκβίαζε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ ανησυχητικές καταγγελίες κάνει η ΠΟΕΔΗΝ για τον διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, ότι εκβίαζε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει αρχικά ότι λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με το Ελεγκτικό Συνέδριο «το οποίο δεν ενέκρινε τα εντάλματα, για ένα χρονικό διάστημα πληρώνονταν οι μισθοί των καθαριστριών και του επικουρικού προσωπικού καθώς επίσης και οι εφημερίες των ιατρών με “εντέλλεσθε” του Διοικητή».

Πριν τις εκλογές, υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ, «ο Διοικητής αρνήθηκε να υπογράψει το εντέλλεσθε για τους μισθούς και τις εφημερίς λέγοντας ότι θα υπογράψει την επομένη των εκλογών, εκβιάζοντας να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι ΣΥΡΙΖΑ». Στη συνέχεια η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι «τώρα, επειδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές (σ.σ. ο Διοικητής) τιμωρεί τις καθαρίστριες, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς. Δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής του μισθού των καθαριστριών και των νοσηλευτών που ζουν με τα λιγοστά χρήματα του μισθού τους».

Η ΠΟΕΔΗΝ καταλήγει ότι πλέον «στην Άρτα ανθούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα ένα εκ των οποίων φέρει το όνομα στην πινακίδα του της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη».