17 Ιουλίου 2019

ΡΟΧΑΛΑ Μαυρωτά ΣΕ ΝΔιτες: «Είμαι Ποτάμι- Θα εφαρμόσω την πολιτικη του στον τομέα ευθύνης μου-Η ΝΔ πλεον στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών»

ΟΚ ο Μαυρωτάς είναι ένας Θεοφιλόπουλος της ΝΔ που θα τον κάνει βιντεάκι η "ομάδα αλήθειας" του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα πιο ΟΚ ότι και ο Κυριάκος βαδίζει στην λογική του "Έλα μωρέ θα γκρινιαξουν τα γίδια της ΝΔ για 2-3 μέρες και θα το ξεχάσουν"... 

Κυριάκο δε σε ψηφίσαμε όλοι για να μας γεμίσεις τις τσέπες λεφτά... για κάποιους υπάρχει ιδεολογία και πατρίδα και αυτοί πονάνε βλέποντας σαλτιμπαγκους σαν τον Μαυρωτά ήτον Θεοφιλόπουλο που έκραζες επειδή πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα κανείς τα ιδια...

Διαβάστε τι δήλωσε ο γελοίος να κλαψετεβμς το φτύσιμο που μας ριχνει:

«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει τη θέση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, ο Γ. Μαυρωτάς επισήμανε πως γνωρίζει τον χώρο του αθλητισμού εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει τεχνική επάρκεια από το Πολυτεχνείο και μπορεί να μεταφέρει τη διεθνή εμπειρία στον τομέα αυτόν.

Ο κ. Μαυρωτάς είπε πως θα έχει καλή συνεργασία με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο είπε πως έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο ίδιος μπορεί να συνδράμει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την οργάνωση.

«Πιστεύω πολύ στην πυραμίδα του αθλητισμού: όσο μεγαλύτερη είναι η βάση τόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η κορυφή» είπε τονίζοντας πως σήμερα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς του 2004 λέγοντας πως το θέμα δεν είναι μόνο να ξαναζωντανέψουν τα τσιμέντα, όπως είπε, αλλά και η κουλτούρα των αγώνων.

Σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία είχε υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.

«Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε», σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Μαυρωτάς έχει στείλει και επιστολή στα μέλη του Ποταμιού για να εξηγήσει την επιλογή του.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαυρωτά:

«Ανοικτή επιστολή προς τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Ποταμιού,

Η απόφαση να ανταποκριθώ στην προσωπική πρόσκληση του Πρωθυπουργού για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ήταν προσωπική. Τη ζύγισα από πολλές μεριές και αποφάσισα να μην αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε έναν τομέα που ξέρω καλά και τον θεωρώ πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία. Ξέρω ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να δεσμεύσω το Ποτάμι με αυτήν την απόφασή μου, γι αυτό έθεσα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου στη διάθεση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εγκαταλείπω απλώς τη συγκεκριμένη θέση και όχι το Ποτάμι, τις αρχές του οποίου θα εφαρμόσω και στον τομέα ευθύνης μου.

Για το Ποτάμι εξακολουθώ να πιστεύω αυτά που γράφω στο σημερινό μου άρθρο και γι αυτά θα συνεχίσω να προσπαθώ. Ξέρω ότι μπορεί να στενοχώρησα πολλούς που θα με ήθελαν αποκλειστικά αφοσιωμένο στο εξωκοινοβουλευτικό Ποτάμι, όμως πιστεύω ότι όταν μας δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε και στην πράξη, ειδικά σε τομείς που αγαπάμε. Και αυτό ακριβώς τόλμησα.

Δεν θα χαθούμε λοιπόν, το Ποτάμι θα κυλάει πάντα μέσα μας. Γιώργος Μαυρωτάς»